Prima pagină » Cultural » Ce spune Călin Goia despre soția sa după 15 ani de căsnicie. ,,S-au schimbat și prioritățile în viața noastră…”

Ce spune Călin Goia despre soția sa după 15 ani de căsnicie. ,,S-au schimbat și prioritățile în viața noastră…”

16 feb. 2023, 09:21,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Călin Goia despre soția sa după 15 ani de căsnicie. Solistul trupei Voltaj are o familie frumoasă de care este tare mândru. Cântărețul se bucură de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Dincolo de lumina reflectoarelor, Călin Goia este un soț și un tată devotat. Artistul reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Cu toate acestea, Călin Goia a avut parte de multe provocări pe plan personal. Iată care este cea mai mare temere a artistului când vine vorba de soție și cei trei copii.

Ce spune Călin Goia despre soția sa după 15 ani de căsnicie

Călin Goia se mândrește cu o carieră de succes în muzică și cucerește publicul cu vocea deosebită și energia debordantă. Artistul face furori de fiecare dată când apare pe marile scene, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Călin Goia este un familist convins. Acesta se bucură de rolul de soț și tată și radiază de fericire.

Călin Goia și soția lui, Andreea, formează un cuplu de mai bine de 15 ani și au trei copii împreună. Artistul și partenera sa au trecut prin multe momente grele în mariaj, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste situațiile dificile împreună. Solistul trupei Voltaj are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și îi este alături mereu.

,,De 15 ani de când suntem căsătoriți zic eu că ne completăm unul pe celălalt. (…) Noi ne-am cunoscut cu 3 ani înaine de a ne căsători și am fost la început amici și ne înțelegeam atât de bine încât cumva, în momentul în care a apărut și acea scânteie dincolo de prietenie și amiciție, ne-am dat seama că putem să trăim unul alături de celălalt toată viața.”, a precizat artistul.

De viața de familie se bucură din plin și Tudor Chirilă. Acesta are doi copii și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă. Și celebra actriță și prezentatoare tv Alina Pușcaș radiază de fericire de când este mamă și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, medicul Mihai Stoenescu.

Cum se descurcă artistul în ipostaza de tată

Călin Goia se mândrește cu familia sa frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor. Artistul este extrem de discret când vine vorba de viața privată și este rezervat în declarații despre soție și copii. Cu toate acestea, îndrăgitul cântăreț a vorbit recent despre omul din spatele celebrității și a mărturisit care sunt secretele mariajului său longeviv. Mai mult, artistul a precizat cum se descurcă în rolul de tată a trei copii.

„Am doi băieți și o fetiță! Suntem bine! Viața de părinte mi-a schimbat și mie prioritățile, dar, zic eu, că nu am ratat nici măcar un moment din viața lor. (…) Ai satisfacții diferite cu fiecare copil în parte. Mai sunt și părinți care zic: mă, dar pe al doilea copil oare poți să-l iubești la fel? E, da, dragostea se multiplică! Poți să-i iubești în egală măsură pe toți. Ai mei sunt toți diferiți între ei și, suprinzător, îi iubesc pe fiecare în parte. Ne oprim aici însă, și asta pentru că ne-a ieșit și fetița! Dacă ne ieșea și al treilea tot băiat mai insistăm, dar acum suntem foarte ok așa, în formula asta! (…)

Cea mai mare temere a mea și cea mai mare provocare este aceea că cei mici sunt niște minuni care trebuie modelate și trebuie să ai grijă să nu le strici. Aceasta este temerea mea și preocuparea mea de zi cu zi. Sper că fac o treabă bună, însă niciun părinte nu e perfect.”, a mărturisit artistul.

Călin Goia are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se declară un bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de tată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *