Prima pagină » Cancan » Ce spune Bianca Drăgușanu despre cele două divorțuri. „Am intrat de mână la notar și…”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre cele două divorțuri. „Am intrat de mână la notar și…”

29 nov. 2023, 09:36,
în Cancan

Bianca Drăgușanu a vorbit recent despre cele două divorțuri și a spus că nu s-a ales cu nimic de pe urma căsniciilor. Vedeta a fost mereu o femeie asumată declarându-se o fire puternică.

Bianca a avut mai multe relații cu bărbați din industria showbiz-ului, dar cea care a adus-o în atenția publicului este cea cu designerul de modă, Cătălin Botezatu. Bianca a fost căsătorită atât cu Victor Slav, cât și cu Alex Bodi. Ambele căsătorii s-au încheiat rapid după ceremonia de căsătorie.

Bianca Drăgușanu, despre cele două divorțuri

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a discutat despre cele două căsătorii pe care le-a avut. Vedeta a fost căsătorită cu Victor Slav și, în urma primei căsnicii, a devenit mamă. Fosta asistentă TV a menținut legătura cu tatăl fiicei sale, din dragoste pentru Sofia. În ceea ce privește cea de-a doua căsătorie, cu Alex Bodi, Bianca dorește să uite tot ce s-a întâmplat în acea perioadă. Pe lângă suferință, frumoasa blondă afirmă că nu a obținut nimic din căsătoriile pe care le-a avut.

Atât primul, cât și al doilea divorț au fost încheiate la notar, iar la sfârșit fiecare persoană și-a continuat drumul. Deși nu au existat împărțiri de bunuri materiale, putem afirma că Bianca a primit cel mai prețios dar din prima căsătorie, și anume fiica ei.

„Am intrat de mână la notar și am divorțat în doar câteva minute. Nu am avut nevoie de nimic, nu am vrut nimic’, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Ce făcut Bianca cu rochiile de mireasă

Bianca Drăgușanu a luat decizia de a trece peste trecutul și suferința trăite în cele două căsnicii. Pentru a uita complet totul, vedeta a decis să vândă rochiile pe care le-a purtat în ziua nunții și a cununiei civile.

„Le-am vândut la scurt timp. Așa procedez cu majoritatea rochiilor mele, eu nu port o ținută de mai mult de două ori la un eveniment. Multe chiar nu le-am îmbrăcat deloc și tot le-am vândut’, a mai spus Bianca.

Chiar dacă primele sale căsnicii au eșuat, Bianca Drăgușanu are dorința de a se căsători pentru a treia oară și de a purta din nou rochia de mireasă. Înainte de acest moment, vedeta afirmă că persoana cu care va merge în fața altarului trebuie să aibă multe calități, deoarece ea nu poate fi ușor impresionată.

Bianca Drăgușanu a vorbit recent despre cele două divorțuri în urma cărora susține că nu a rămas cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`