Prima pagină » Cancan » Ce spune Antonia despre primii bani câștigați. Vedeta a urmat sfatul părinților ei

Ce spune Antonia despre primii bani câștigați. Vedeta a urmat sfatul părinților ei

30 dec. 2021, 11:09,
în Cancan

Recent, Antonia le-a satisfăcut o curiozitate fanilor și a vorbit despre primii bani câștigați și modul în care a făcut acest lucru. Totodată, artista a dezvăluit de la ce vârstă a început să câștige bani, dar și care au fost primele ei investiții. Cum frumusețea ei este un atu important nici nu-i greu de imaginat cum și-a exploatat această resursă.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei atât din România, cât și din lume. Ani la rând, vedeta s-a poziționat pe locurile fruntașe în clasamentul celor mai frumoase femei din lume. Și totuși, Antonia nu excelează doar la capitolul frumusețe, ci și în privința talentului muzical. Ea este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, iar de fiecare când apare pe scenă fanii sunt entuziasmați și nu ratează nicio piesă, fredonând vers cu vers. Cu toate acestea, frumusețea este darul ei divin, iar acest privilegiu a ajutat-o să câștige bani de la o vârstă fragedă.

Antonia, despre primii bani câștigați

Frumusețea a fost întodeauna un atu important în ceea ce o privește pe Antonia. Deși era doar o copilă, Antonia cocheta cu modelling-ul, iar primii bani pecare i-a câștigat au venit din această direcție. Artista dezvăluie că nu-și mai amintește câți bani a câștigat sau de la ce vârstă, dar ];i aduce aminte că mama ei, Denise Iacobescu, a îndemnat-o să fie o persoană chibzuită, care își pune mereu un ban deoparte, mai ales, pentru situațiile neașteptate.

„Când eram mică, mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. (…) Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model, câștigam când și când. (…) Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.(…) Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a afirmat Antonia, în podcastul moderat de Gojira.

Cum își adminstrează Antonia și Alex Velea veniturile

Antonia a mai precizat că niciodată nu a stat să monitorizeze sumele de bani pe care iubitul ei le aduce în casă lunar. Mai mult, acesta afirmă că cei doi câștigă foarte mulți bani, dar din domenii diferite. În vreme ce Alex Velea se ocupă de pasiunea lui, și anume muzica, Antonia are foarte multe contracte de imagine și campanii, care îi aduc sume frumușele de bani. Totuși, artista a mai dezvăluit că este o persoană căreia îi place să facă investiții, pe care uneori le regretă, dar niciodată nu se abate de la sfatul mamei sale și mereu își pune bani deoparte.

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzică, deci cumva ne echilibrăm. (…) N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând”, a mai dezvăluit Antonia.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024