Prima pagină » Cultural » Ce spune Angela Similea despre al treilea soț. „Stăteam încremenită, perplexă, cu genunchii adunați sub mine..”

Ce spune Angela Similea despre al treilea soț. „Stăteam încremenită, perplexă, cu genunchii adunați sub mine..”

18 iun. 2024, 14:16,
BZI.ro, în Cultural

Angela Similea a avut parte de un mariaj extrem de freu cu al treilea soț. Cântăreața a fost căsătorită de patru ori, iar fiecare căsnicie a dus la același rezultat – divorțul.

Fiecare despărțire a lăsat o traumă în viața artistei.

Ce spune Angela Similea despre al treilea soț

Artista și-a amintit de mariajul cu Jan Hilgen, cel de-al treilea soț, care nu s-a încheiat așa cum anticipase.

„Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie.

Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a „preluat” cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, și-a amintit Angela Similea, potrivit Ciao.

Jan Hilgen a încercat să profite de numele Angelei Similea

Jan Hilgen era un om de afaceri din Olanda și se prezenta mereu oamenilor folosind numele soției sale. La început, cântăreața nu a considerat acest lucru problematic, dar mai târziu a realizat că partenerul ei încerca să profite semnificativ de pe urma succesului său.

„Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam.

Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună „sunt soţul Angelei Similea”, pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior.

Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: „Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni….

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a mai povestit Angela Similea.

Florin Piersic și Angela Similea s-au iubit în secret

Florin Piersic și Angela Similea au avut o poveste de dragoste ca-n filme, acum 40 de ani, pe când actorul era căsătorit cu actrița Anna Szeleș. Florin Piersic era considerat unul dintre cei mai talentați și atrăgători bărbați ai vremii, și se spune că nicio femeie nu-i putea rezista.

Angela Similea, la rândul ei, devenise o stea a scenei românești, cunoscută pentru frumusețea, eleganța și simbolul feminității pe care îl reprezenta în acea perioadă. Zeci de ani mai târziu, Florin Piersic și Angela Similea au dezvăluit că au trăit o dragoste pătimașă.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot.

A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere,” a declarat Piersic.

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a mărturisit actorul cu câţiva ani în urmă, potrivit Viva.

Angela Similea a avut parte de un mariaj de coșmar cu al treilea soț. Chiar dacă au fost niște momente dificile, artista a reușit să treacă peste.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *