Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune Andreea Mantea despre o nouă relație. Vedeta a luat o decizie radicală

Ce spune Andreea Mantea despre o nouă relație. Vedeta a luat o decizie radicală

09 apr. 2022, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Când toată lumea se aștepta la vești despre nuntă, Andreea Mantea a confirmat faptul că nu mai este într-o relație, iar modul în care a argumentat prezentul ei arată cât de sinceră și asumată este. Prezentatoarea Kanal D a mărturisit că a făcut numai greșeli în viața ei sentimentală și a povestit cum a depistat că este înșelată.

Andreea Mantea: ,,Am ținut-o dintr-o greșeală în alta”

Într-un interviu recent, vedeta de televiziune a vorbit despre viața ei și a atins și acest subiect sensibil, legat de componenta sentimentală, dragoste și relații. Andreea Mantea a confirmat informațiile apărute în presă, cu privire la faptul că nu mai formează un cuplu cu bărbatul cu care era logodită. Vedeta nu a dezvăluit care au fost motivele ce au dus la ruptura dintre ea și iubitul ei, însă a spus că a făcut numai greșeli în viața sentimentală.

Andreea a declarat că după o vârstă îți ridici standardele atât de sus încât ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni și că nu mai este vorba despre ce îți dorești, ci despre ce îți aduce viața.

Eu, până la această vârstă, în viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta, a dezvăluit Andreea Mantea la Detectorul de minciuni.

Vedeta de televiziune știe exact ce vrea să facă în continuare, iar focusul ei cel mai important este David, băiețelul pe care îl divinizează și îl crește cum știe ea mai bine. A trecut prin multe experiențe de viață, a fost înșelată, a trecut peste și din tot ce a trăit și-a învățat lecțiile.

Ce spune Andreea Mantea despre următoarea relație de iubire

După tot ce a trăit până acum, Andreea Mantea spune că nu o să-și mai piardă timpul prețios pentru nimic în lume. Nu vrea să se mai implice sentimental și să facă planuri de viitor cu nimeni. Nici copii nu-și mai dorește, după cum chiar ea a mărturisit pentru aceeași sursă. Tot ce vrea este să fie bine cu băiatul ei.

Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul prețios. Dacă pun ochii pe cineva și acel cineva mă place și vrem să bem un vin și să stăm de vorbă, nu zic că nu o să o fac, dar de implicare emoțională, sentimente, viață împreună, planuri, vise, nu, a mai spus Andreea Mantea.

În plan profesional totul merge ca pe roate pentru Andreea Mantea. Recent aceasta a început un nou proiect de televiziune la Kanal D: Casa iubirii, un show cu și despre dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`