Prima pagină » Cancan » Ce spune Andreea, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” depsre Seba? 

Ce spune Andreea, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” depsre Seba? 

02 iun. 2022, 10:21,
BZI.ro, în Cancan

Andreea de la „Puterea Dragostei” a clarificat în cele din urmă relația pe care a avut-o cu Seba. Aceasta a declarat că l-a văzut mereu ca pe un prieten și nu a fost nimic mai mult între ei. Artista a fost de curând implicată într-un scandal din cauza fostului său iubit. Bărbatul a înșelată cu o tânără de 16 ani.

Cântăreața s-a refugiat după despărțire în sânul familiei pentru a-și reveni. O altă vedetă ce a avut parte de o despărțire dureroasă este și Cezara Cristescu.

Andreea de la Puterea Dragostei, despre Seba: „Era cel mai drăguț de acolo”

S-a speculat de foarte multe ori faptul că Andreea și Seba de la „Puterea Dragostei” ar fi avut o relație.  Tânăra a decis de curând să clarifice zvonurile. Aceasta a menționat că cei doi au fost mereu prieteni și nu s-a gândit niciodată într-un alt mod la bărbat. Ba mai mult de atât, vedeta a precizat că nici Seba nu a încercat să aibă o altfel de relație cu ea. 

„Noi am avut o relație de prietenie mereu, nu mă gândesc în alt mod la el. Nici el nu a încercat nimic cu mine. Eu când am intrat, el era în topul preferințelor mele, nu că am intrat pentru el. Era cel mai drăguț de acolo.”, a declarat Andreea Lala.

În timpul emisiunii, artista a fost mereu în mijlocul conflictelor. Aceasta dădea mereu naștere discuțiilor și a stârnit multe controverse. Prima dată a dorit să îl cucerească pe George, însă când a observat că bărbatul nu îi oferă nici o șansă, s-a răzgândit în privința lui. Marinescu a fost cel ce a dorit să se apropie mai mult de ea și au ajuns în cele din urmă să fie împreună.

Ștefan Manolache și Andreea, despărțire scandaloasă

Andreea Lala, fosta iubită a lui Marinescu, a început o relație cu Ștefan Manolache, însă la scurt timp, vedeta a fost înșelată. Cu toate că a fost avertizată cu privire la celebrul crai pentru faptul că schimbă femeile ca pe șosete, aceasta a căzut în capcana bărbatului. Ștefan Manolache, a devenit celebru după relația pe care a avut-o cu Ioana Grama și multe alte femei din showbiz. Printre ele se numără și Andreea Antonescu, fiica Andreei Berecleanu și Călina Roman. Chiar dacă vedeta a fost avertizată de către internauți cu privire la fostul său iubit, aceasta nu a dorit să creadă zvonurile. În cele din urmă, tânăra a aflat că bărbatul se vedea în paralele și cu o minoră de 16 ani.

„Și uite că  mi-am luat-o. Important este că am avut curajul să pun stop. Fetelor, să nu acceptați niciodată un băiat infidel, un băiat care vă jignește, un băiat care încearcă să vă controleze. Știu că poate este dificil, dar există atâtea persoane pe planeta aceasta și până la urmă nu aveți nevoie de nimeni”, a precizat artista.

După ce Andreea a dorit să încheie relația, acesta i-a transmis tinerii câteva mesaje vocale în care o jignea. Bărbatul i-a cerut cântăreței cadourile pe care i le-a făcut și i-a spus că nu știa faptul că tânăra avea 16 ani. Ba mai mult de atât, Ștefan Manolache a amenințat-o pe artistă.

„Cine vrea să se afirme?! Stai să vezi ce-ți fac eu ție! Te-ai jucat! Trimite-mi, te rog frumos, brățara. Trimite-mi tot ce ți-am luat că vreau să le dau de pomană, efectiv nu meriți nimic. Doamne, Maica Domnului. Băi, ce jigodie ești! Spune, măi, că te-am înșelat nu că stau cu fete de 16 ani! Dar eu știam că are 16 ani? Mă acuzi de pedofilie, nesimțito? Spune-mi, eu știam că aia are 16 ani, măi panaramă care ești!”, unul din mesajele vocale transmise de către Ștefan Manolache.

După despărțire, Andreea de la „Puterea Dragostei” s-a refugiat în sânul familie, vedeta petrecându-și ziua de naștere alături de cei dragi. În ceea ce privește cariera, tânăra a lansat de curând melodia „Sărăcie în suflet”. O altă vedetă ce a fost înșelată este și Laura Giurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *