Prima pagină » Cancan » Ce spune Andreea Bălan despre mama ei. Artista are o relație specială cu cea care i-a dat viață

Ce spune Andreea Bălan despre mama ei. Artista are o relație specială cu cea care i-a dat viață

15 nov. 2021, 12:44,
în Cancan

Andreea Bălan a vorbit recent despre mama ei, ba chiar a lansat și o piesă emoționantă care amintește de relația specială dintre cele două. Și aceasta deoarece Valeria Bălan i-a fost mereu alături artistei, ba chiar și-a sacrificat căsnicia, dar și activitatea profesională. În momentul de față, mama artistei este cel mai important ajutor din viața ei, pe care se poate baza total.

În ultima perioadă, Andreea Bălan a încercat să fie cât mai discretă atunci când a fost vorba de viața ei personală. Artista a trecut prin momente dificile în ultimii doi ani, dar și pe parcursul vieții ei. Astfel, ea a divorțat de tatăl fetițelor ei și-a refăcut viața alături de un nou iubit, dar în cele din urmă s-a despărțit și de Tiberiu Argint.

Abdreea Bălan, detalii neștiute despre mama ei

Puțină lume știe că Valeria, mama Andreei Bălan, și-a sacrificat meseria, dar și căsnicia, pentru a o ajuta pe artistă la creșterea celor două fetițe. Ca orice părinte care își iubește copilul, Valeria Bălan a pus nevoile fiicei ei mai presus de orice. Acesta este și motivul pentru care Andreea Bălan face aprecieri atât de frumoase și-i mulțumește mamei ei.

De când în viața ei au apărut cele două fetițe, Andreea a avut mare nevoie de ajutor. Și asta pentru că artista nu a vrut să-și neglijeze cariera, mai ales că după divorț ea a fost nevoită să se ocupe de toate cheltuielile în casă. Fără să stea prea mult pe gânduri, mama cântăreței și-a lăsat jobul și a venit în București, ca s-o ajute. Asta în timp ce tatăl Andreei a rămas singur într-un apartament din Ploiești.

Artista a mărturisit, pe contul ei de Instagram, că mama ei este stâlpul familiei ei și că fără ea nu ar putea exista. De altfel, Andreea spune că mama ei o ajută cu tot ce poate și că are grijă de copilele ei, dar și de animalele familiei.

„Buni este stâlpul nostru și fără ea nu am putea exista. Buni are grijă de mine, de Ella, de Clărița, de Jake, de Steluța și de peștișorul nostru pe care îl cheamă… nu mai știu”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a avut parte și de momente neplăcute în viață

Recent, cunoscuta artistă a fost întrebată de fani și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Astfel, Andreea Bălan nu a ezitat să le răspundă acestora la întrebări și le-a satisfăcut curiozitatea. Vedeta spune că fiecare dintre noi trebuie să luăm orice situație ca pe o lecție, nu ca pe o dramă.

„Cu toții avem momente plăcute și mai puțin plăcute, important este să ne învățăm lecțiile, să mergem mai departe cu zâmbetul pe buze și să privim fiecare situație ca pe o lecție, nu ca pe o dramă sau ca pe un lucru foarte rău. Așa că, indiferent de ce se întâmplă, să fim pozitivi”, a mai spus fosta soție a lui George Burcea.

Reamintim că Andreea a fost căsătorită cu George aproape nouă luni, după o relație de patru ani și jumătate. După ce blondina s-a despărțit de actor, ambii și-au refăcut viețile. Dacă în cazul Andreei lucrurile nu au mers, viața sentimentală a lui George Burcea merge cum nu se poate mai bine, actorul având o relație cu Viviana Sposub, cei doi fiind împreună de aproape doi ani. În altă ordine de idei, alături de Andreea Bălan a rămas mama ei, un sprijin de nădejde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *