Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil. Vedeta nu exclude posibilitatea de a fi din nou mămică

Ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil. Vedeta nu exclude posibilitatea de a fi din nou mămică

04 nov. 2022, 13:59,
BZI.ro, în Radio

Anca Serea nu exclude posibilitatea de a aduce pe lume un al șaptelea copil, mai ales că întreaga familie își dorește acest lucru. În ultimii ani s-a vehiculat adesea că familia cuplului Serea-Sînă s-ar putea mări, dar mereu au intervenit anumite probleme. Acum însă, Anca Serea pare să țină sub control  problemele de sănătate astfel că în curând visul ei s-ar putea concretiza.

Ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, Anca Serea are în prezent șase copii. Partenerul ei, Adi Sînă, își dorește mult și al șaptelea copil, însă vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate. A suferit de anemie, fapt care a împiedicat-o să rămână din nou gravidă. Acum, însă, ea își ține problemele în frâu, așa că nu exclude posibilitatea de a deveni iar mamă.

„Dacă m-ai fi întrebat pe la începutul anului, când a fost cu războiul și era totul așa la cald și proaspăt, aș fi spus că îți asumi un mare risc să aduci un copil acum, pentru că totul este atât de imprevizibil, nu știm cum vor evolua lucrurile, doar Dumnezeu știe. Adi își mai dorește foarte mult un copil, copiii își mai doresc și ei foarte mult un frățior sau o surioară, eu nu sunt atât de pregătită din punctul de vedere al sănătății, dar nu spun niciodată «nu» din principiu. Am avut problemele acelea de sănătate și doctorul mi-a spus că nu mai e cazul și nu eram într-o formă foarte bună”, a mărturisit soția lui Adrian Sînă, pentru Playtech.

Anca Serea s-a tratat cu acupunctură

Vedeta recunoaște că a mers la mulți specialist pentru a fi ajutată cu probleme ei de anemie. În cele din urmă, Anca Serea spune că a găsit remediul, și anume acupunctura.

„Acum lucrurile au revenit la normal, îmi țin sub control anemia, sunt mai bine. Dar să știi că nu medical am scăpat, ci în urma unor ședințe de acupunctură. Nu medicina clasică m-a ajutat, din păcate, dar da, sunt mai bine. Am început să dorm corect, să mănânc mai bine.

Ședințele de acupunctură mi le-a făcut un medic specialist căruia îi mulțumesc din suflet. Este un doctor care a profesat medicina clasică, dar care în urma unei probleme de sănătate a mers în China și a învățat acolo care e procesul. Da, am mers cam 3 luni la ședințele de acupunctură și practic viața mea s-a schimbat în bine”, a declarat mai Anca Serea.

Reamintim că Anca Serea este mama a șase copii. Vedeta are un băiat și o fată din relația cu Filip Poplingher, fostul ei partener care a murit, și alți patru din căsnicia cu Adi Sînă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *