Prima pagină » Cultural » Ce spune Alina Ferinceac despre mariajul cu actorul Adrian Nartea. ,,Există crize ca în orice relație…”

Ce spune Alina Ferinceac despre mariajul cu actorul Adrian Nartea. ,,Există crize ca în orice relație…”

23 iun. 2023, 09:32,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Alina Ferinceac despre mariajul cu actorul Adrian Nartea. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia sunt împreună din 2010 și trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Deși pozează în familia perfectă, Alina Ferinceac și Adrian Nartea au avut parte de multe momente grele în mariaj. Iată ce spune soția actorului despre provocările vieții de familie.

Ce spune Alina Ferinceac despre mariajul cu actorul Adrian Nartea

Alina Ferinceac are o căsnicie fericită alături de celebrul actor Adrian Nartea. Aceștia au împreună doi copii și se bucură din plin de rolul de părinți. Dacă pe Adrian Nartea îl cunoaște toată lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de soția sa, Alina Ferinceac. Aceasta este de profesie make-up artist și preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, actorul a oferit câteva detalii neștiute din căsnicia sa, dezvăluind cum a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii.

„Momente fericite au fost destule, dar la fel și triste. La urma urmei… așa e viața: un echilibru între bine și rău, între greu și ușor. Fericire am simțit când m-am căsătorit cu Alina, când s-au născut Mara și Petra, când am petrecut timp doar noi și am știut să ne bucurăm de ceea ce aveam. (…)

Suntem împreună din 2010, avem aproape 13 ani, avem vreo 8 ani de căsnicie. Secretul? Nu știu dacă există un secret, ci pur și simplu faptul că îți recunoști care sunt valorile și ce îți dorești de la viață și dacă lucrurile au coincis la amândoi, cumva ne înțelegem în funcție de asta.”, a declarat îndrăgitul actor.

Alina Ferinceac are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită. Aceasta se dedică vieții de familie și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Un alt actor și regizor celebru care are o soție superbă este Dan Chișu. Acesta are o relație de mulți ani cu Alina Chivulescu și este mai fericit ca oricând.

Cum reușesc cei doi să treacă peste problemele din viața de cuplu

Alina Ferinceac și Adrian Nartea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire împreună și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Recent, Adrian Nartea a vorbit despre mariajul său de atâția ani și a dezvăluit cum reușește să mențină pasiunea în cuplu, dar mai ales cum trece peste momentele tensionate din căsnicie.

,,Au existat, adică există plusuri, există minusuri, nimic să zic radical. Există crize ca în orice relație, important este că, după ce se întâmplă toate lucrurile astea, să vezi ce contează pentru tine, să fii egoist! Și atunci, amândoi fiind egoiști, cumva ne-am reîntâlnit să zic așa. Nu știu dacă există vreun secret, cât pur și simplu o strategie corectă să rezolvi anumite perioade de criză.”, a mai precizat actorul.

Alina Ferinceac și Adrian Nartea au o căsnicie fericită și doi copii superbi de care sunt tare mândri. Aceștia se afișează destul de rar la evenimente mondene, actorul dorind să își țină familia departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *