Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune Alexandru Ciucu despre o nouă relație, după divorțul de Alina Sorescu

Ce spune Alexandru Ciucu despre o nouă relație, după divorțul de Alina Sorescu

20 iun. 2024, 22:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alexandru Ciucu încă resimte efectele divorțului de fosta soție, Alina Sorescu. Designerul mărturisește că nu a reușit să treacă peste, fiind o perioadă dificilă pentru acesta și alege să se implice în alte activități atât personale, cât și profesionale care să-l ajute să se dezvolte.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au separat de doi ani și încă sunt în proces. Aceștia au pus capăt unui mariaj de 12 ani, iar durerea încă nu a trecut. Întrebat dacă și-ar dori o altă relație, designerul a avut un răspuns ferm și nu a evitat să-și spună părerea.

Ce spune Alexandru Ciucu despre o nouă relație

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Vestea că se despart a uimit pe toată lumea, iar din acel moment au trecut doi ani, timp în care s-au judecat cu privire la domiciliul fiicelor, Raisa și Elena Carolina.

Deși este mai discret cu viața personală, Alexandru Ciucu a oferit câteva detalii despre cum l-a impactat divorțul de artistă. Consideră că separarea a lăsat câteva traume și încă nu a reușit să treacă peste ele. Momentan, nu se gândește la o nouă relație, ci preferă să se ocupe de alte lucruri, atât personale, cît și pe partea profesională.

„Lucrul ăsta lasă niște traume din care eu, spre exemplu, văd că îmi revin foarte greu. De asta zic că nu e un moment la care să mă gândesc (nr. la o nouă relație). Nici nu-mi trece prin cap așa ceva. Bărbații știu să ascundă mai bine, pentru că bărbații, în general, de când sunt mici, nu că nu au voie, în ghilimele spus, e preferabil să nu plângă, sunt mai interiorizați. Și noi suntem oamenii și oamenii sunt o fabrică de emoții. Când trecem printr-o traumă lucrul ăsta lasă urme. Noi putem refula în alte forme decât femeile, poate într-un sport, poate sală, poate făcând lucruri în carieră sau, pur și simplu, ieșit la o bere cu prietenii. Avem alt mod de a refula emoțiile atunci când ne copleșesc”, a spus Alexandru Ciucu la Antna Stars.

Ce relația are Alexandru Ciucu cu fiicele sale

Alexandru Ciucu este un tată implicat în ceea ce privește creșterea și educarea fiicelor sale, Raisa și Elena Carolina. Cu toate că cei doi părinți încă se judecă cu privire la programul micuțelor, odată cu venirea vacanței de vară, designerul știe cât timp va petrece cu ele.

Tatăl va fi alături de fiicele sale în a doua jumătate din vacanță și mărturisește că a pregătit mai multe surprize pentru ele. Urmează să facă numeroase activități împreună și spune cât este de important procesul în care copiii sunt implicați activ, nu doar să vadă rezultatul.

„Fetele sunt bucuroase că intră în vacanță. Partea mea de vacanță din anul acesta, este cea de a doua jumătate. Am pregătit niște surprize, niște activități pe care să le facem împreună. Este important să faci activități cu copiii, din punctul meu de vedere, nu doar să stai la masa de Paște și atât. Mi se pare important să implici copiii, mai degrabă în activitățile pregătitoare. Aceste activități unesc părinții cu copiii”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *