Prima pagină » Cancan » Ce spune Adrian Mutu despre prima lui iubire. Este o sportivă celebră

Ce spune Adrian Mutu despre prima lui iubire. Este o sportivă celebră

03 apr. 2024, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri picante despre prima lui iubire. Antrenorul a decis să împărtășească cu publicul povestea sa de viață prin intermediul cărții autobiografice „Revenirea din Infern”. Titlul face referire la o etapă dificilă din viața sa, pe care a reușit să o depășească cu succes.

Prin perseverență și reinventare, Mutu a reușit să treacă peste obstacole și să devină omul de succes de astăzi. Cartea oferă o perspectivă unică asupra provocărilor și victoriilor din viața fostului fotbalist.

Autobiografia lui Adrian Mutu, realizată în colaborare cu jurnalistul Cătălin Oprișan, nu este doar o relatare a drumului său spre succes. Cartea dezvăluie și secretele din spatele victoriilor, oferind o imagine completă a provocărilor și sacrificiilor care au marcat parcursul lui Mutu spre culmile fotbalului.

Adrian Mutu are încredere deplină în fiul său

Adrian Mutu a dezvăluit în cartea sa detalii inedite din viața sa personală, aspecte care vor stârni cu siguranță interesul presei. La lansarea autobiografiei, Mutu a vorbit și despre copiii săi, exprimându-și încrederea deplină în fiul său, Tiago, considerând că are potențialul de a-i duce mai departe numele pe terenul de fotbal și de a se remarca ca sportiv.

“În momentul de față mă simt bine în pielea mea, acolo unde sunt”, a spus Adrian Mutu la evenimentul de lansare al cărții sale. “Am avut parte de părinți care au făcut 50 de ani împreună. Dar eu la critică nu am reacționat bine”, a mai continuat Mutu cu declarațiile.

Băiatul meu cel mare are 20 de ani. Eu când eram de vârsta lui eram mai matur. Eu la 17 ani am vrut să locuiesc singur. Acum dacă mi-ar fi spus băiatul meu că la vârsta de 18 ani  ar vrea să locuiască singur, i-aș fi spus că poate pe undeva pe lângă mine. Nu am curaj!”, s-a mai confesat Mutu la întâlnirea cu presa.

Adrian Mutu, despre prima lui iubire

Autobiografia lui Mutu nu se rezumă doar la cariera sa de fotbalist. El face dezvăluiri și despre viața sa personală, inclusiv despre o dragoste din adolescență. Mutu recunoaște că era destul de timid în relațiile cu fetele, dar povestește cu umor și nostalgie despre această experiență din tinerețea sa.

“Jucam fotbal, câștigam turnee, dar școala rămânea școală. Ca să pot merge la antrenamente, tata mă condiționa: dacă rezolv exercitiile, plec, dacă nu, stau până le fac! Știa că nu am întârziat sau lipsit niciodată, uram acest lucru, așa că trăgeam tare. Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la “Ion Barbu, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun”, povestește actualul antrenor al lui CFR Cluj în cartea sa.

Povestea nu se oprește aici, iar fostul atacant al naționalei a oferit și mai multe detalii.

“Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de “Bună, eu sunt Adi, ce faci?”, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: “Ce faci?”, “Bine, bine!”. Și asta era tot! Când am sărutat-o prima oară, vroiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Nu mai spun de altele, că începeam cu degetul mic… Dacă simțeam și piele…Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore! Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, sunt mărturisiri pe care Adrian Mutu le face în cartea sa, “Revenirea din Infern – Povestea neștiută a vieții mele”.

În autobiografia sa, Adrian Mutu a vorbit despre prima lui iubire dar și despre cariera sa sportivă, care nu a fost doar plină de bucurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *