Prima pagină » Cancan » Ce spune Adrian Minune despre divorțul fiicei. Iată ce se întâmplă între artistă și tatăl fetiței ei

Ce spune Adrian Minune despre divorțul fiicei. Iată ce se întâmplă între artistă și tatăl fetiței ei

24 sept. 2024, 11:25,
Redacția BZI în Cancan

Adrian Minune a vorbit recent despre divorțul fiicei sale, Karmen, care a anunțat că se desparte de Bogdan Căplescu, cu care are o fetiță. Manelistul a precizat că nu un certificat de căsătorie ține doi oameni împreună. Adrian Minune a mai spus că în familie totul este bine, și în ceea ce le privește pe fete, dar și pe nepoate.

Informațiile despre despărțire au dat năvală în familia lui Adrian Minune. Fiica lui cea mare, Karmen, a anunțat că divorțează, fiul său, Adrian Jr., s-a despărțit de logodnică și nici Adriana nu a scăpat de zvonuri, căci și despre ea s-a spus că s-ar fi separat de soț. Acum, cântărețul de manele a făcut primele declarații despre tot ce se întâmplă în relațiile copiilor săi.

Ce spune Adrian Minune despre divorțul fiicei

Acum, Adrian Minune nu a mai răbdat și a făcut primele declarații după ce fiica lui cea mare a dezvăluit că divorțează. Deși Karmen a fost cea care a spus clar în spațiul public că ea și soțul ei, Bogdan Căplescu, se despart, Adrian Minune declară acum contrariul.

Artistul spune că nu există niciun divorț și este de părere că nu actul de căsătorie ține doi oameni împreună.

„Cu familia este bine. Cati este bine, fetele mele sunt ok. M-ai întrebat pentru ce vezi, probabil ce se mai scrie prin ziare și e normal să mă întrebi. Nu există niciun divorț, totul este ok, copiii sunt bine, fetele, nepoții. Nu există niciun divorț! Și dacă există, eu nu cred că foile țin oamenii. Sunt mulți care au divorțat și acum sunt împreună.

Am 40 de ani de stradă, de școala vieții. A trebuit să împlinesc 50 de ani ca să îmi dau seama că în viață sunt doar momente. În viața asta sunt doar momente, de fericire, de supărare. Toate trec. Dacă știi să lași de la tine și nu plângi atunci când te doare, e o chestie frumoasă, că oricum se întâmplă. Spui «asta e, trecem peste»”, a spus Adrian Minune în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Karmen s-a despărțit de tatăl fetiței sale

În urmă cu câteva săptămâni, Karmen a făcut anunțul separării de tatăl fiicei sale. Cântăreața a spus, pe pagina sa de Instagram, că ea și Bogdan Căplescu nu mai formează un cuplu, dar că vor păstra o relație normală de dragul fetiței pe care o au împreună.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta. De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi”, a declarat Karmen pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024