Prima pagină » Cultural » Ce spune Adelina Chivu despre operațiile estetice. Soția lui Cristi Chivu sfidează vârsta și arată spectaculos

Ce spune Adelina Chivu despre operațiile estetice. Soția lui Cristi Chivu sfidează vârsta și arată spectaculos

21 aug. 2023, 12:15, 1 ,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Adelina Chivu despre operațiile estetice. Vedeta se află ântr-o formă formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene. Adelina Chivu se menține tânără, iar unii sunt de părere că aceasta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Soția lui Cristi Chivu sfidează vârsta și arată spectaculos.

Ce spune Adelina Chivu despre operațiile estetice

Adelina Chivu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. La vârsta de 41 de ani, aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei, Cristi Chivu.

Adelina Chivu nu este adepta operațiilor estetice și optează pentru intervenții minore la nivelul feței. Aceasta face tratamente pentru piele și practică mult sport pentru a se menține în formă.

,Mi-am luat acasă greutăţi, am bandă de alergat, benzi de rezistenţă. Deci m-am antrenat. În plus, am ţinut o dietă cu soţul meu şi am slăbit mult amândoi. Bine, el slăbea văzând cu ochii, deşi avea mai puţină nevoie decât mine. (…) Am acţionat cu dieta. Și a fost foarte bine în tandem cu Cristi, pentru că eu sunt pofiticioasă şi nu pot ţine dietă singură.

Eu prefer să fac sport şi să nu ţin dietă. El, în schimb, se poate abţine, are acest antrenament de ani de zile: poţi mânca orice în faţa lui Cristi şi el nu se atinge. Eu nu sunt aşa, dar alături de el m-am ambiţionat şi am încheiat dieta arătând ca la 20 de ani amândoi.”, a declarat aceasta.

Cum menține vedeta pasiunea în cuplu, după 15 ani de căsnicie

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de 15 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Adelina Chivu și soțul ei celebru sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Adelina Chivu a oferit recent câteva detalii despre mariajul ei și  dezvăluit cât timp petrece cu soțul, care are un program de muncă încărcat.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor (cei 15 ani -n.r.). Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu dădeam șanse la început, dacă e să fiu corectă, dar pur și simplu ne-am lipit foarte repede, ceea ce m-a speriat și mai tare. A venit sarcina cu Natalia, îmi doream, dar nu văzusem niciodată un copil nou-născut până atunci.

Cred că datorită faptului că e plecat foarte des, am avut timp să ne fie dor. În weekend nu suntem niciodată împreună, vara avem o lună în care nu ne vedem. Avem stabilită o vacanță doar pentru noi doi sau cu prietenii, dar fără copii. Încerc să fie și el cu fetele într-o vacanță.”, a declarat recent soția lui Chivu.

Adelina Chivu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta nu ține cont de vârstă și arată spectaculos.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *