Prima pagină » Cultural » Ce spune actorul Silviu Biriș despre perioada în care a vrut să se facă preot. ,,A fost doar pentru sufletul meu…”

Ce spune actorul Silviu Biriș despre perioada în care a vrut să se facă preot. ,,A fost doar pentru sufletul meu…”

02 nov. 2022, 08:42,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune actorul Silviu Biriș despre perioada în care a vrut să se facă preot. Acesta și-a surprins familia și prietenii în urmă cu câțiva ani când a decis să se retragă de pe scena artistică și să studieze Teologia. Deși a finalizat anii de studiu, Silviu Biriș nu profesează, însă recunoaște că viața i s-a schimbat complet. Iată ce suferințe ascunde marele actor dincolo de lumina reflectoarelor.

Ce spune actorul Silviu Biriș despre perioada în care a vrut să se facă preot

Silviu Biriș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, acesta a avut parte de multe provocări în viața privată. Silviu Biriș a trecut printr-un divorț dureros și a suferit un accident care l-a adus la un pas de moarte.

Aceste momente grele l-au determinat pe actor să se refugieze în credință și să se înscrie la Facultatea de Teologie. Deși are o diplomă în domeniu și a terminat cu bine studiile, Silviu Biriș nu profesează. Recent, acesta a dezzvăluit de ce a vrut să se facă preot și cât de mult i s-a schimbat viața de când a trecut prin diferite experiențe spirituale.

,,Facultatea asta a fost doar pentru sufletul meu, pentru înțelegerea unor lucruri care mi s-au întâmplat. Am o legătură destul de strânsă cu instituția bisericii, cu Patriarhia. (…) Dacă aș avea mintea de acum, știu că o să sune rău, dar nu mă mai făceam actor. Mă făceam agricultor sau preot. Aș fi ales o profesie care să nu mă facă să sufăr pe plan personal, să ajung să nu mai știu cine sunt, de fapt.”, a precizat îndrăgitul actor.

În prezent, Silviu Biriș se bucură din plin de viață alături de actuala lui iubită și se dedică marii sale pasiuni, actoria. La vârsta de 49 de ani, actorul se declară un bărbat împlinit pe plan personal și profesional.

De momente grele în viața privată a avut parte și Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț de două ori, dar păstrează legătura cu fosta soție, Antonia, de dragul copilului lor.

Ce suferințe ascunde îndrăgitul artist

Silviu Biriș este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Actorul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu prin ce momente grele a trecut acesta, unul dintre ele fiind un accident care i-a marcat viața.

Artistul și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre suferințele din viața sa, dezvăluind cum a reușit să își păstreze optimismul.

,,Mă simt foarte viu și asta e datorită faptului că îmi simt vârsta. Consider fiecare zi un dar de la Dumnezeu. Atunci când ai 49 de ani ai mai multe responsabilități, familie, din clipă în clipă pot veni și nepoții. Am părinți de care trebuie să am grijă, o carieră. (…)

Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească. Poți să fii într-o relație, dacă tot ați întrebat, otrăvită, dacă tot zic unii, poți să-ți pierzi sufletul. (…) Cred că cel mai mare dar pe care l-am primit de câțiva ani încoace a fost chemarea lui Dumnezeu.”, a declarat acesta.

Silviu Biriș a trecut prin momente extrem de grele în viața privată și s-a refugiat în credință. Artistul a vrut să se facă preot în urmă cu câțiva ani, dar a revenit la marea sa pasiune, actoria. În prezent, Silviu Biriș se dedică familiei sale frumoase și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *