Prima pagină » Cultural » Ce spun fanii Deei și ai lui Dinu Maxer despre divorțul celor doi! “Vor anunţa că s-au răzgândit şi…”

Ce spun fanii Deei și ai lui Dinu Maxer despre divorțul celor doi! “Vor anunţa că s-au răzgândit şi…”

05 apr. 2023, 10:04,
în Cultural

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a surprins pe toată lumea. Apropiații, dar și fanii acestora s-au împărțit în mai multe tabere și, fiecare din ei, și-au dat cu părerea.

După o relație de 18 ani Dinu și Deea au ales să meargă pe drumuri separate și să își vadă fiecare de viață lui. Copiii au rămas alături de mama lor care locuiește în același bloc cu Dinu Maxer.

Ce spun fanii Deei și ai lui Dinu Maxer despre divorțul celor doi

Cei doi au anunțat oficial că divorțează, iar vestea a stârnit un val de reacții în media românească. Fanii celor doi au fost de-a dreptul uluiți, mulți dintre ei crezând chiar că totul este o strategie de marketing prin care Dinu și Deaa încearcă să-și facă reclamă.

„Asta-i o chestie de Marketing! Așa se întâmplă cu artiștii? Când vor puțină atenție din partea tabloidelor bagă scuza unei neînțelegeri sau a unui divorț. Țin să cred că asta ar fi doar o strategie de Marketing și Publicitate/ Minciuni! Mai ies și ei din anonimat în felul acesta/ După ceva timp, vor anunța că s-au răzgândit și au rămas împreună/ E o modă la vedete, divorț și hop apare o domnișoară cu buze mari și implanturi, apoi un bebeluș și declară că e fericit”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii celor doi pe rețelele de socializare.

Ce spune Dinu Maxer despre divorțul de Deea

După diversele articole și speculații apărute în presa, Dinu Maxer a ales să rupă tăcerea și să spună adevărul despre divorț. De curând, Dinu s-a fotografiat alături de o celebră actriță pe Coasta de Azur.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și, care, în ultima perioadă, nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea (…)  La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur.

Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică(…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva.

Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (…) Noi vom rămâne împreună toată viață, noi rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună.

Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Andreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

Decizia separării a surprins pe toată lumea, iar o parte din fanii celor doi consideră că totul este doar o strategie de marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *