Prima pagină » Cultural » Ce spun astrologii despre destinul lui Kate Middleton. E născută într-o zodie norocoasă!

Ce spun astrologii despre destinul lui Kate Middleton. E născută într-o zodie norocoasă!

27 mart. 2024, 08:33,
în Cultural

Astrologii susțin că destinul lui Kate Middleton este unul excepțional grație unui eveniment astrologic care a avut loc în ziua în care s-a născut.

Dacă în 2023, astrologii prevesteau că va fi un an special pentru ea, în special datorită influenței semnului zodiacal care o guvernează, Capricorn, acum, în 2024, Prințesa de Wales se confruntă cu o perioadă dificilă în viața ei.

Ce spun astrologii despre destinul lui Kate Middleton

Kate Middleton a intrat într-o nouă fază a vieții în septembrie 2022, când regina Elisabeta a II-a a decedat, iar ea a devenit noua Prințesă de Wales. În mai 2023, specialiștii în astrologie au prezis că Prințesa va atrage și mai multă „atenție internațională”.

Privind harta natală astrologică în ansamblu, Prințesa de Wales s-a născut pe 9 ianuarie 1982, în timpul unei eclipse de lună, ceea ce înseamnă că „a venit pe această lume pentru un destin profund, puternic”.

Datorită caracteristicilor specifice zodiei Capricorn, Kate este considerată a fi ideală pentru a îndeplini un rol regal.

„Una dintre cele mai importante aliniamente de pe diagrama astrologică lui Kate este Jupiter care stă față în față cu casa profesiei și a aspirațiilor, ceea ce o face să aibă capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu când vine vorba de poziția sa publică și de lume”. – spun astrologii, potrivit express.co.uk.

Zodia Capricorn a influențat semnificativ personalitatea Prințesei de Wales, modelând-o în femeia puternică și independentă care este astăzi.

Un clip publicat de Kate Middleton a stârnit mai multe controverse

Un videoclip publicat de Kate Middleton nu a reușit să tempereze complet speculațiile legate de starea sa de sănătate. O parte din admiratori consideră că femeia din imagini este o sosie, în timp ce alții cred că este chiar Kate, dar purtând o perucă din cauza tratamentului de chimioterapie.

Absența Prințului William alături de Kate Middleton în timpul anunțului bolii sale a stârnit controverse în rândul fanilor Casei Regale. Mulți se întreabă de ce William nu a fost prezent pentru a-și oferi sprijinul soției sale în acest moment dificil.

„Era ea, ca femeie puternică ce oferă un mesaj la fel de puternic către națiune. Nu avea nevoie de nimeni să stea alături de ea. Prințul William o susținea pe soția lui, dar și familia, din spate! O declarație scrisă ar fi fost, poate, prea șocantă.

Era vorba despre oamenii care o vedeau. Ea trebuia să îi liniștească și să arate că este pozitivă. Știind că erau știri care aveau să șocheze oamenii, ea a vrut să o facă cât mai plin de compasiune posibil”, susțin apropiații lui Kate Middleton, scrie  The Times.

Destinul lui Kate Middleton este unul excepțional datorită unui eveniment astrologic care a avut loc în ziua în care s-a născut, susțin astrologii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *