Prima pagină » Actualitate » Ce soție deșteaptă are Ianis Hagi! Ce studii are Elena Hagi

Ce soție deșteaptă are Ianis Hagi! Ce studii are Elena Hagi

18 iul. 2024, 08:38,
în Actualitate

S-a căsătorit în week-end-ul trecut și multă lume a rămas surprinsă când a aflat Ce soție deșteaptă are Ianis Hagi. Cei doi s-au căsătorit religios la Biserica Sf. Visarion din București, în acest weekend, și au avut o nuntă ca în povești. Petrecerea s-a ținut la Palatul Știrbey, unde au fost prezenți peste 700 de invitați.

Ce soție deșteaptă are Ianis Hagi

Ianis Hagi și soția sa, Elena, sunt împreună de mult timp, dar cei doi au făcut publică relația lor abia în decembrie 2022, când au postat primele fotografii împreună. Fotbalistul a cerut-o de soție anul trecut, în iunie, la Paris, într-un cadru deosebit.

Elena Tănase, în vârstă de 24 de ani, locuiește în Constanța și este de origine aromână. Soția lui Ianis Hagi provine dintr-o familie prestigioasă, este fiica unui om de afaceri de succes, Dimciu-Palavoti Tănase, care activează atât în sectorul construcțiilor, cât și în agricultură.

Tânăra are cu ce se lăuda, căci este absolventa cursurilor Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș. Conform informațiilor din presă, după absolvirea liceului, Elena Hagi s-a orientat către studiul în străinătate.

Cât a costat rochia purtată de Elena în ziua nunții

Ianis Hagi s-a căsătorit cu Elena Tănase duminică, 14 iulie. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey, unde au participat în jur de 700 de invitați, iar cei doi miri au strălucit datorită ținutelor pe care le-au purtat. Elena Tănase a purtat o rochie de 7.000 de euro la nunta cu Ianis Hagi

Pentru petrecerea de la Palatul Știrbey, Elena Tănase a ales o rochie albă din dantelă 3D, iar designerul Florin Burescu a explicat soția lui Ianis Hagi a plătit în jur de 6.000 – 7.000 de euro pentru aceasta.

Rochia de la cununia civilă Elena a plătit în jur de 8.000 de euro.

De cealaltă parte, Ianis a purtat în timpul cununiei religioase un costum alb.

„Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3 D, de foarte bună calitate. Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 6.000-7.000 de euro, din ce am văzut din poze.

Cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc. Și buchetul de mireasă a fost unul superb. Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru”, a declarat designerul Florin Burescu.

Și mama Elenei Tănase s-a făcut remarcată la eveniment. Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie roz, cu volane în partea de sus care a costat în jur de 400 de euro. De asemenea, mama Elenei a purtat și un ceas Rolex și o geantă Chanel Vanity Case care costă aproximativ 3.500 de euro.

Așadar, fanii fotbalistului au rămas surprinși când au aflat ce soție deșteaptă are Ianis Hagi, Elena studiind în străinătate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *