Prima pagină » Cancan » Ce sfaturi primește Nicole Cherry de când este însărcinată? Iată ce a supărat-o pe artistă

Ce sfaturi primește Nicole Cherry de când este însărcinată? Iată ce a supărat-o pe artistă

04 nov. 2021, 15:02,
în Cancan

Nicole Cherry a răbufnit! De când este însărcinată, fanii o tot sfătuiesc să renunțe la pisica ei, Lia. Aceștia spun că animalul de companie i-ar putea face rău micuței pe care o va aduce pe lume.

Nicole Cherry este deranjată de faptul că urmăritorii ei, de pe rețelele sociale, îi spun să renunțe la pisică. Fiindcă în scurt timp va deveni mămică, fanii o bombardează cu mesaje, în care îi explică și de ce. Însă, reacția artistei nu a întârziat să apară. Aceasta le-a închis gura tuturor, când le-a transmis ce a discutat cu medicul, în privința animalului ei de companie.

Nicole Cherry s-a săturat de sfaturile pe care le primește de când este însărcinată: „Nu-mi dau pisica”

Nicole Cherry le-a spus internauților că își iubește foarte mult pisica. De aceea, nu o va da nimănui, în momentul în care va apărea pe lume Anastasia. Ea este de părere că cele două se vor înțelege de minune.

De asemenea, artista a dezvăluit și ce a discutat cu medicul în legătură cu acest subiect. El i-a spus că nu este nicio problemă ca micuța să crească alături de animalul ei de companie.

Fiindcă reacția lui Nicole a fost una dură, aceasta și-a cerut scuze în fața urmăritorilor.

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăguț că mă enervează.

O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinar de tare și e ca și cum ai avea copil (…) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se vor înțelege de minune.

Îmi cer scuze dacă v-am enervat, nu era mai bine să-mi dai follow sau să îmi dați block. Uite, dați-mi mesaj că eu acum vă dau block”, a spus Nicole Cherry, pe pagina sa de Instagram.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

După trei ani de relație, iubitul lui Nicole Cherry, Florin Popa, a cerut-o în căsătorie. Pentru că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, Florin și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Răspunsul vedetei a fost un mare „Da!”.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a declarat Nicole Cherry, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum a anunțat Nicole Cherry că este însărcinată

În vârstă de 22 de ani, Nicole Cherry a spus, în repetate rânduri, că își dorește să devină mămică. Așa că, iată, minunea s-a produs. Anunțul că este însărcinată a fost făcut chiar de Nicole Cherry pe o rețea de socializare, unde a postat un mesaj emoționant, dedicat iubitului ei, dar și copilului care va apărea în viața lor.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *