Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce secret are Ramona Bădescu pentu o siluetă de invidiat, la 54 de ani. Vedeta a născut în urmă cu trei ani

Ce secret are Ramona Bădescu pentu o siluetă de invidiat, la 54 de ani. Vedeta a născut în urmă cu trei ani

27 dec. 2022, 10:06,
în Radio

Ramona Bădescu are o siluetă de invidiat, în pofida faptului că are 54 de ani și, în plus, a adus pe lume un băiețel în urmă cu trei ani. Potrivit îndrăgitei vedete, a reușit să-și mențină formele superbe de-a lungul timpului, datorită unui stil de viață sănătos. În plus, Ramona Bădescu susține că este mai împăcată cu ea însăși, în prezent, decât era la 20 de ani.

Ramona Bădescu este o femeie frumoasă, care a manifestat întotdeauna o fascinație asupra publicului, datorită carismei și personalității. Ea a reușit să-și mențină formele superbe de-a lungul timpului, datorită unui stil de viață sănătos, care include, în primul rând, armonie sufletească. Aceasta a făcut carieră în Italia, ca prezentatoare TV, iar în prezent se dedică vieții de familie, devenind mamă în urmă cu trei ani.

Vedeta a fost văzută mai des, în ultima vreme, la evenimentele mondene și la emisiuni TV, iar publicul a remarcat că este într-o formă extraordinară. Ramona Bădescu a relatat că drumul către acceptarea de sine a fost unul anevoios. Aceasta a spus ce face mai exact pentru a-și menține silueta și tonusul de invidiat.

Ce secret are Ramona Bădescu, pentu o siluetă de invidiat

Ramona Bădescu rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România. Actriță și prezentatoare, Ramona Bădescu a avut o viață tumultoasă, fiind la un moment dat căsătorită cu un conte italian. În timp, Ramona Bădescu a învățat să se focuseze asupra propriei persoane și să aibă grijă de trupul ei, dar și de starea sa emoțională. Vedeta a declarat că la vârsta de 20 de ani nu se simțea deloc atrăgătoare, mai ales că părinții îi reproșau că mănâncă prea mult. Ramona a învățat astfel să bazeze mai degrabă pe calitățile sufletești. Frumoasa vedeta a început să fie pasionată de alimentația sănătoasă, dar și de yoga.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinții mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Așa că nu am pus niciodată accent pe frumusețe, ci mi-a plăcut să scot în evidență frumusețea interioară.

Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani”, a dezvăluit Ramona Bădescu pentru csid.ro.

Băutura pe care o consumă pentru a fi în formă

Ramona Bădescu a spus în ce constă dieta ei și care sunt alimentele pe care le consumă în general, pentru a-și menține o siluetă de vis. Vedeta a menționat că preferă să consume mai degrabă pește, decât orice alt tip de carne, iar legumele sunt nelipsite din meniul ei. Ramona a menționat că dimineața bea apă călduță cu puțină drojdie, un ritual pe care îl urmează aproape în fiecare zi.

„Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35-40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dăm corpului ce e mai bun, și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona Bădescu.

Ce spune Ramona Bădescu despre intervențiile estetice

În ceea ce privește intervențiile estetice, Ramona Bădescu a fost cât se poate de sinceră. Vedeta a precizat că își face un singur tratament cu botox, anual, în zona frunții. Ea a subliniat că este singurul tratament la care apelează și nu o face foarte des, pentru a-și păstra expresivitatea feței. Actrița a mai adăugat că nu încearcă să elimine ridurile, întrucât consideră că naturalețea este esențială pentru o femeie.

„Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am, mi le iubesc”, a declarat Ramona Bădescu pentru Wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *