Prima pagină » National » Ce se va întâmpla cu persoanele care se vor vaccina împotriva coronavirusului. Anunțul făcut de autorități
Ce se va întâmpla cu persoanele care se vor vaccina împotriva coronavirusului. Anunțul făcut de autorități

Ce se va întâmpla cu persoanele care se vor vaccina împotriva coronavirusului. Anunțul făcut de autorități

09 ian. 2021, 16:18,
BZI.ro, în National

Persoanele care vor fi vaccinate anticovid vor primi o adeverinţă care va conţine data vaccinării, tipul vaccinului, seria şi lotul. De asemenea nu vor exista restricții pentru cei care aleg să nu își facă vaccinul.

Fiecare persoană imunizată la Covid va primi o adeverinţă de vaccinare, spune Valeriu Gheorghiţă în timpul unei întâlniri cu jurnaliştii.

”Va fi un document medico-legal care va conţine data vaccinării, tipul vaccinului, seria şi lotul. Adeverinţa de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română şi engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieşire din spital”, explică Gheorghiţă.

El a ţinut să precizeze că, în acest moment, nu se pune problema ca persoanele nevacaccinate să fie supuse unor condiţionări sau restricţii.

România este pregătită, în momentul de faţă, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie, anunţă preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea anti-COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *