Prima pagină » Culinar » Ce se poate face cu mascarpone: Deserturi delicioase și paste deosebite

Ce se poate face cu mascarpone: Deserturi delicioase și paste deosebite

30 mart. 2022, 11:43,
în Culinar

Tot mai multe gospodine caută ce se poate face cu mascarpone. Brânza mascarpone este un produs cremos și moale care se folosește atât în ​​deserturi, cât și în felurile principale. A fost inventat în nordul Italiei în secolul al XVI-lea. Este creat prin îngroșarea produselor cu lapte acru. Mâncărurile cu brânză Mascarpone sunt foarte diferite.

Astfel, crema poate fi folosită ca acompaniament pentru paste, aluat pentru pizza, risotto și mâncăruri calde similare. Iar alte ingrediente sunt învăluite în structura sa delicată și totul devine mai moale. De aceea, rețetele cu brânză mascarpone sunt adesea folosite în industria cofetăriei. Cel mai cunoscut desert bazat pe acest produs este tiramisu. Crema de aer se armonizează foarte bine cu nuanța de ciocolată. Au fost create multe prăjituri frumoase care folosesc o cremă asemănătoare sau o cremă din gălbenușuri.

persoana care unge cu crema de mascarpone o prajitura

Multe gospodine pregătesc din mascarpone diverse prăjituri precum cheesecake

Ce se poate face cu mascarpone: Recomandările marilor bucătari

Toate prăjiturile se topesc în gură atunci când sunt pregătite cu mascarpone. Dacă vrei să știi ce mai poți găti cu mascarpone. Astfel, poți pregăti de la produse de patiserie dulci la gustări ușoare. Poți face această brânză și acasă. Atunci poți fi sigur că este proaspătă și cu siguranță va aduce beneficii organismului tău.

crema de mascarpone intr-un bol cu o lingura in el

Orice gospodină dacă are mascarpone în casă trebuie să pregătească tortul tiramisu

Cei care nu au mai întâlnit acest produs și nu cunosc cu ce se mănâncă brânza mascarpone, nu trebuie să-și facă griji. Orice gospodină dacă are mascarpone în casă trebuie să pregătească tortul tiramisu. Acest desert italian celebru cu siguranță va fi pe placul întregii familii. Mai mult de atât, desertul poate fi oferit în calitate de cadou pentru iubit sau pentru un prieten. Rețetele sale sunt multe, dar prezența biscuiților speciali, savoiardi, cafea, coniacul și mascarponele rămâne neschimbată.

Multe gospodine pregătesc din mascarpone diverse prăjituri precum cheesecake. La baza cheesecake-ului stă crema de brânzeturi moi. De asemenea, acesta se pregătește din ricotta, Philadelphia sau mascarpone. Brânza se bate cu smântână și ouă. Cheesecake-ul finit este similar ca textură cu un sufleu aerisit.

Alte idei pentru a pregăti un deliciu culinar din mascarpone

Crema de mascarpone poate fi folosită pentru a stratifica și acoperi orice prăjitură. După răcire, pe o astfel de cremă se aplică bine glazura de ciocolată. De asemenea, puteți umple prăjituri și cupcakes folosind mascarponele. Tot mai mulți cofetari pregătesc diverse prăjituri folosind această metodă.

Persoanele care adoră ruladele pot cu ușurință să pregătească una folosind mascarpone. Ruladă de ciocolată elegantă și frumoasă cu frișcă și mascarpone este un adevărat răsfăț culinar. Foarte fraged și delicioasă aceasta va fi pe gustul oricui. Rulada arată și mai apetisant dacă este decorată manual cu mare atenție asemeni unui tort.

crema de mascarpone intr-un bol

De aceea, rețetele cu brânză mascarpone sunt adesea folosite în industria cofetăriei

Un desert surprinzător de fraged, incredibil de gustos, de care sunt înnebuniți atât adulții, cât și copiii este pregătit, desigur, cu mascarpone. Un cheesecake clasic cu mascarpone de casă este un exemplu de desert simplu, dar sofisticat. Pentru aroma, marii bucătari recomandă să folosești doar extract de vanilie. Iar la servire îl poți decora cu fructe de pădure, citrice sau chiar ciocolată.

Atunci când te gândești ce se poate face cu mascarpone este bine să nu uiți de combinația dintre paste cu cremă de mascarpone. Trebuie să știi paste pot fi pregătite alături și de sos de roșii după o rețetă uimitor de delicioasă din trecut. Roșiile acrișoare se potrivesc perfect cu gustul cremos al mascarponelui. Doar 15-20 de minute din timpul tău, și un prânz copios și delicios pentru întreaga familie este gata.

crema de mascarpone pe o farfurie

Astfel, crema poate fi folosită ca acompaniament pentru paste, risotto și mâncăruri calde similare


Tort de biscuiți din copilărie: Rețeta bunicii pentru un desert perfect

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *