Prima pagină » Magazin » Ce se poartă la plajă în vara 2024. Cum să te faci remarcată pe timpul zilei și seara
Ce se poartă la plajă în vara 2024. Cum să te faci remarcată pe timpul zilei și seara

Ce se poartă la plajă în vara 2024. Cum să te faci remarcată pe timpul zilei și seara

09 iul. 2024, 10:39,
în Magazin

Mergem la mare pentru că vrem să ne bronzăm, să ne relaxăm, să ne distrăm și să ne facem amintiri pentru toată viața. Iar vacanța cu siguranță va fi memorabilă dacă ne vom simți bine în pielea noastră și – da – vom atrage priviri și admirație. Iar acest lucru se va întâmpla dacă avem grijă ce punem în bagajul pentru mare.

Moda de plajă se schimbă de la an la an, astfel că va fi necesar să-ți împrospătezi colecția de anul trecut și faci câteva achiziții pentru timpul zilei, dar să pregătești și ținute de seară, care vor fi diferite față de cele purtate în alte împrejurări.

Iată ce se poartă la plajă în vara lui 2024:

Costume de baie

Costumul de baie este piesa de rezistență a vacanței la mare și – în același timp – cel mai utilizat element în această perioadă, pentru că îl vei purta practic de dimineața până seara. Ar trebui să te pregătești cu cel puțin două costume în culori și stiluri diferite, dacă vrei să te faci remarcată.

În primă fază te vei decide asupra culorilor. Albul și negrul vor fi mereu opțiuni bune, pentru că se mențin an de an în trenduri, însă par o alegere prea banală pentru 2024, nu-i așa? În plus, vei constata că plaja va fi plină de costume de baie în aceste culori, iar tu vrei să ieși în evidență. Dacă în anii anteriori s-au purtat foarte mult nuanțele neon, anul acesta designerii au propus culori precum albastru cobalt, verde smarald, roz, galben lămâie, precum și culorile pastel, delicate și feminine. Toate ies în evidență și sunt plăcute, dar, evident, vei alege ce consideri că-ți vine mai bine și ce te caracterizează.

În privința modelelor, anul acesta revin în forță bikini, însă ar trebui să-i alegi doar dacă ai o siluetă de invidiat. Dacă vrei să maschezi micile imperfecțiuni, atunci mergi pe varianta unui bikini cu talie înaltă, care va acoperi parțial abdomenul și care îți va da o formă foarte frumoasă mijlocului. Costumul dintr-o singură piesă este un must-have total în acest sezon și partea extraordinară este că va fi potrivit pentru orice tip de siluetă. De asemenea, sunt la modă și costumele trikini, o combinație între un model dintr-o singură piesă și unul din două piese, la care părțile de jos și de sus sunt legate cu o bandă de țesătură. Pe Harper’s BAZAAR vei descoperi o mulțime de sugestii care te vor ajuta să faci alegerea perfectă pentru tine.

Accesorii

Îmbrăcămintea pentru plajă va fi vaporoasă și lejeră, de preferat din fibre naturale. Se poartă în continuare rochiile croșetate, scurte și lungi, dar și cele transparente, cu modele florale ample. Însă poți la fel de bine să alegi și pantaloni scurți, lejeri și un top  – vei fi foarte cool.

Pentru plajă va trebui să te mai accesorizezi cu pălărie de paie, ochelari de soare supradimensionați, geantă de rafie și flip-flops colorați – încălțămintea ideală pentru orice moment al zilei când ești în vacanță la mare.

Ținute de seară

Anul acesta se poartă mult ținutele în stilul boho chic, formate din rochie maxi vaporoasă viu colorată, sandale gladiator și bijuterii cu influențe etnice, dar și ținute lejere, cu fustă lungă sau scurtă din bumbac și un top cât mai sumar.

Foto: Unsplash

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *