Prima pagină » Cancan » Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr după flirtul afaceristului cu fosta soție

Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr după flirtul afaceristului cu fosta soție

02 iun. 2022, 11:07,
în Cancan

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr au o relație de câțiva ani chiar dacă mult timp ei au ascuns aceasta și nu s-au afișat împreună. Și totuși, în ultima perioadă s-au intensificat anumite „semnele” prin care fiul lui Țiriac pare atras de o împăcare cu fosta soție, Ileana Lazariuc. Reamintim că Țiriac Jr și Ileana Lazariuc au avut o relație timp de 15 ani din care au rezultat doi băieți.

Sorana Cîrstea pare să traverseze o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, după ce a fost eliminată în turul doi la Roland Garros, de Sloane Stephens. Mai mult însă, tenismena româncă s-ar confrunta și cu probleme în viața sentimentală. Zilele trecute, un schimb de mesaje între foștii soți Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr a pus presa pe jar. Și nu numai, deoarece și Sorana, care e iubita fiului lui Țiriac de ceva vreme, ar fi avut o reacție la această poveste.

Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr au flirtat recent pe Instastory, fără să se ascundă. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei cu fiul lui Țiriac, alături de următorul mesaj:

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela.”
Țiriac Jr a reacționat: „Am vrut să prind apusul în părul tău.”
„A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, i-a răspuns Ileana, deschizând, parcă, o cutie cu amintiri frumoase, de cuplu.

Nu a trecut mult, iar Sorana Cîrstea a avut o reacție extrem de interpretabilă pe Instagram.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate.”

Culmea, pasele cu mesaje în mediul virtual au continuat cu o reacție din partea Ilenei Lazariuc.

„Gossip dies when it hits a wise persona ears (bârfa moare în momentul în care întâlnește urechile unei persoane înțelepte).”

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr au divorțat după 15 ani de relație

Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2017, după 15 ani de relație, Ileana și Țiriac Jr au dezvăluit că au divorțat în mare secret. Îi leagă însă o poveste de dragoste ca în filme și doi băieți minunați, așa că nu se știe niciodată cum ar putea fi reaprinsă flacăra pasiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *