Prima pagină » Cultural » Ce se întâmplă în familia lui Pepe, dupa nunta cu Yasmine Ody. „…iți neglijezi soția”

Ce se întâmplă în familia lui Pepe, dupa nunta cu Yasmine Ody. „…iți neglijezi soția”

26 iun. 2024, 14:16,
BZI.ro, în Cultural

Pepe a fost mai sincer ca niciodata si a spus ce se intampla in familia lui dupa nunta cu Yasmine Ody. Popularitatea lui Pepe nu mai este un mister pentru nimeni. De la debutul său fulminant, a reușit să cucerească inimile românilor, construindu-și o carieră de succes și un parcurs profesional de invidiat.

În ceea ce privește viața personală, lucrurile merg la fel de bine. Cântărețul are trei copii minunați și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine Ody, care i-a devenit soție.

Pepe se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere

Artistul se bucură de o carieră de succes în industria muzicală și de o familie minunată. Chiar dacă este mereu ocupat, nu își neglijează niciodată copiii sau partenera de viață. Îndrăgitul artist recunoaște că are o relație foarte apropiată cu fiicele sale, comunicarea fiind întotdeauna esențială pentru ei. Copiii săi îi cer mereu sfatul, indiferent de situație, iar Pepe spune că îi place să asculte toate perspectivele înainte de a lua împreună o decizie.

„Răspunsul este clar da. Orice situație este rezolvată prin comunicare cu tati. Fără a îmi cere un sfat, nu se iau decizii, pentru că e important să ascultăm toate variantele și să știm exact ce decizii luăm împreună.”, a mărturisit Pepe pentru Viva.ro .

Pepe își face întotdeauna timp pentru familia lui

Se pare că, de-a lungul anilor, a reușit să găsească un echilibru între obligațiile profesionale și cele personale. Deși nu întotdeauna reușește perfect, alege să discute deschis despre aceste aspecte.

În plus, artistul spune că există perioade în care lasă muzica deoparte și petrece timp acasă, alături de cei dragi. Totuși, există și reversul medaliei, deoarece uneori este plecat pentru mai multe zile din cauza concertelor.

„Întotdeauna, orice ai alege să faci și pe oricine ai alege să prioritizezi, cineva, cumva va fi în așteptare, fie că vorbim despre carieră, despre sport, despre pasiuni, ori despre copii și soție. Dacă alegi să pleci în vacanță cu soția, te simți responsabil și ești supărat pe tine, pentru că nu sunt și copiii, iar dacă te ocupi mai mult de copii, îți neglijezi soția. La noi, există un echilibru, lucrurile se discută, comunicăm foarte mult și ne putem baza unul pe celălalt.

Eu sunt plecat destul de mult, când este muzica la mijloc, se întâmplă să lipsesc și două zile de acasă, și atunci neglijez întreaga familie, dar sunt situații când las orice deoparte, uit chiar și să intru în studio și mă ocup de tot ceea ce înseamnă familie. Poate nu mă mai pregătesc la fel de intens cum o făceam în alte vremuri, dar credeți-mă pe cuvânt că reușesc să găsesc un echilibru în toate, să-mi fac timp și pentru carieră, și pentru familie, și pentru soție, și pentru fiecare copil în parte, și pentru tot ceea ce înseamnă NOI.” , a mai spus Pepe despre familia lui pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *