Prima pagină » Cancan » Ce se întâmplă în aceste momente cu Dana Roba. Anunțul făcut chiar de ea din scaunul cu rotile

Ce se întâmplă în aceste momente cu Dana Roba. Anunțul făcut chiar de ea din scaunul cu rotile

07 iul. 2023, 09:49,
în Cancan

Dana Roba trăiește un calvar de când soțul a mutilat-o cu un ciocan, după ce ea a intentat divorțul. A suferit multe leziuni, chiar foarte grave, a suportat operație după operație, urmând să mai fie supusă și altora, căci are încă mâinile în gips.

Însă, până ca medicii să se ocupe și de brațele sale, Dana Roba a anunțat acum pe toată lumea că a ajuns iar la spital. O altă problemă, tot de la loviturile încasate de la soț, îi dă mari bătăi de cap.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Dana Roba

Pe contul personal de Instagram, acolo unde ține legătura cu cei care îi sunt alături sufletește și financiar în procesul de recuperare, Dana Roba a publicat acum o imagine din spital.

În scaun cu rotile, cu mâinile bandajate și piciorul foarte inflamat, așa s-a afișat make-up artistul în online, unde a mărturisit și care îi este acum problema.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță spune că de această dată a fost nevoită să se lase iar pe mâinile medicilor din cauza durerilor și inflamației de la piciorul drept. Ea menționează că și membrul inferior i-a fost afectat tot de loviturile de ciocan încasate de la tatăl fetițelor sale.

”Astăzi, medicii de la Spitalul Județean se ocupă și de piciorul meu drept.

Îmi este foarte umflat. Când m-au internat avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a scris Dana Roba, în dreptul imaginilor surprinse în unitatea medicală.

Dana Roba și-a recăpătat mobilitatea brațelor

Și tot pe Instagram, recent, bruneta declara că lacrimile o năpădesc de fiecare dată când se privește în oglindă și că regretă enorm că, deși este pe picioarele sale, ca printr-o minune, încă nu poate să muncească pentru a-și întreține fetițele.

Și asta pentru că meseria de make-up artist îi este acum imposibil să o practice, dar, chiar și așa, se arată recunoscătoare pentru a doua șansă la viață pe care a primit-o și trăiește cu speranța că, în curând, medicii îi vor vindeca și brațele.

„Cu regret vă spun că îmi pare atât de rău de problemele pe care mi le-a făcut fostul soț cu ciocanul la mâini și că nu mă pot duce la muncă. Sper ca în curând medicii să se hotărască pentru operația mâinilor mele. Deși zilnic când mă privesc în oglindă îmi vine să plâng, Duhul Sfânt îmi dă putere.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024