Prima pagină » Cultural » Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu?! „Mai bine plec”

Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu?! „Mai bine plec”

18 sept. 2023, 10:00, 1 ,
în Cultural

Aurelian Temișan a fost extrem de sincer și a dezvăluit detalii despre căsnicia lui și a Monicăi Davidescu. Cum evoluează relația dintre cei doi?

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt un cuplu longeviv cum nu sunt foarte multe în showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, există anumite aspecte ale căsniciei lor care nu sunt cunoscute de mulți oameni, așa că acum cântărețul a dezvăluit.

Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu?!

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai faimoase și apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc. Cei doi sunt împreună de o perioadă lungă de timp și au o fiică, care se apropie acum de vârsta adolescenței.

Recent, într-un interviu, Aurelian Temișan a dezvăluit detaliile neștiute despre relația cu partenera sa de viață. Aristul recunoaște că de multe ori nu se implică în sarcini, cum ar fi spălatul vaselor, pentru a nu o „încurca” pe soția sa.

„Numai când are treabă în bucătărie, îmi spune atât „Dacă te bagi, e nasol, ai de spălat vase, ai de făcut aia, ai de făcut aia”.

Și în momentul ăla, ca să n-o încurc, mai bine plec.”, a dezvăluit Aurelian Temișan, pentru cancan.ro.

Ce fac cei doi pentru a o proteja pe fiica lor de tentații

În timpul aceluiași interviu, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost întrebați despre cum gestionează tentațiile din viața fiicei lor, Dora.

Artistul a mărturisit că nu îi impune restricții, însă are grijă la ceea ce transmit ei fetiței. Totodată, acesta a spus că cel mai mult contează modul în care copilul percepe ceea ce îi spune părintele, respectiv faptul că îi vrea binele.

„Am văzut copii din familii minunate, care și-au ratat viața. Am văzut copii din familii «vai, mamă», care au ajuns mai mult decât ar ajunge cineva care e împins de la spate. Eu cred că este despre cât percepe fiecare copil din ceea ce primește de la familie.

De la noi nu are cum să aibă parte decât de o educație, și nu de restricții. Adică eu nu i-am impus niciodată nimic. Dacă a vrut să se lovească cu capul de ceva, și mi-a zis „Tata, vreau să dau cu capul”. Ia, dă, tată, cu capul, vezi dacă doare. Îi luăm apărarea, îi controlăm într-un fel mediul, dar depinde de câtă minte are fiecare copil și cât vrea să priceapă că părintele lui îi vrea binele. Dacă nu vrea să facă ce spune părintele, poate să o ia pe ce cărare vrea el.”, a mai spus cântărețul, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ion de la... raion

    Dar, de ce te interesează ceea ce se întâmplă?
    Ești o persoană de bine sau un… cârcotaș?
    Știu că nu ne naștem cu bunul-simț, dar,
    nici să nu ni-l cultivăm, chiar îmi este imposibil să înțeleg!
    Cu-atât mai puțin să tolerez! RUȘINE, stimate can-can-ist!
    Doar atât știi, să te uiți pe gaura cheii în viețile personale ale altora?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`