Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce se întâmplă, de fapt, cu Rică Răducanu. Boala care îi pune viața în pericol

Ce se întâmplă, de fapt, cu Rică Răducanu. Boala care îi pune viața în pericol

12 feb. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Rică Răducanu a ieșit din atenția publică în ultima perioadă care pentru el a fost marcată de probleme grave de sănătate. Fostul mare sportiv al României a fost infectat și cu temutul virusul, dar peste toate are o afecțiune care îi afectează circulația sângelui.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Rică Răducanu

Anul trecut a fost marcat de probleme nenumărate pentru fostul mare sportiv României, Rică Răducanu. A stat mult timp în spital, după ce a fost infectat cu virusul, însă cea mai mare problemă cu care se confruntă acesta este o afecțiune care îi afectează circulația sângelui.

Din nefericire, în luna decembrie a fost din nou internat, sub supravegherea cadrelor medicale și i-a fost greu. Spunea că abia așteaptă să termine cu problemele, să se întoarcă acasă și să se bucure de tabieturile sale.

Adevărul că eu, care eram cu moralul și la toți băieții le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu nu suport să stau singur, fără lume, spune Rică Răducanu în decembrie.

Rică Răducanu: ,,Să vedem ce zice domn doctor. Poate mai prelungim viața”

Optimist din fire și foarte glumeț, fostul mare sportiv a spus că așteaptă să vadă ce spune medicul care îi îngrijește, poate totuși îi mai prelungește viața, că e tare frumoasă. Spunea că își dorește să mai dea cu piciorul într-o minge, dacă nu să alerge.

Vorba lu’ domn’ doctor: „Bă Rică, îți mai trece la morgă asta!”. Așa se zice, că atunci nu te mai doare nimic. De când mă știu (n.r. îl încearcă problemele de sănătate). (…) Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim, a spus Rică Răducanu.

Fostul mare sportiv își amintește că are problemele lui de sănătate au început tare devreme, încă de pe vremea de când era activ. A fost operat la prostată, iar acum are o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor. Este o boală aflată într-o fază destul de avansată. În emisiunea jurnalistului Cristi Brancu, medicul care se ocupă de Rică Răducanu spunea că acesta riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară, asta dacă nu va fi operat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *