Prima pagină » Magazin » Ce se intampla daca iti pui o bucata de vata in buric. Vei fi uimit de rezultate. E cel mai bun tratament popular
Ce se intampla daca iti pui o bucata de vata in buric. Vei fi uimit de rezultate. E cel mai bun tratament popular

Ce se intampla daca iti pui o bucata de vata in buric. Vei fi uimit de rezultate. E cel mai bun tratament popular

09 mai 2016, 17:34,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:553329;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Ei bine, desi pare greu de crezut la prima vedere, daca iti pui un pic de vata in buric, acest remediu te va ajuta sa lupti impotriva racelilor, gripei, tusei, impotriva durerilor abdominale si menstruale. Acest remediu extrem de simplu este probabil una dintre cele mai eficiente metode populare pentru tratarea racelilor, gripei, tusei si altor boli si afectiuni.
Vezi si Pune o picatura din acest ulei in apa si vezi ce ti se intampla. Nu credeai ca este posibil!
Este o metoda surprinzator de simpla si foarte eficienta, spun sustinatorii ei. De asemenea, nu trebuie sa ai vreun talent special pentru a folosi vata in acest scop sau pentru a o aplica in interiorul ombilicului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inmoi un mic ghemotoc de vata din bumbac in alcool (cu o concentratie de aproximativ 50%). Stoarce bine excesul de alcool din vata si pune vata imbibata direct pe buric. Acopera vata cu o punga de plastic, bandaj, leucoplast sau chiar o bucata de material textil, pentru ca bucatica de bumbac sa stea bine fixata in acel loc. Acest tratament popular s-a dovedit a fi extrem de benefic. Nu doar ca ajuta la ameliorarea durerii, dar in acelasi timp relaxeaza muschii corpului. Este un mod bun de a scapa de stres dupa o zi lunga, mai ales ca iti calmeaza muschii, permitandu-ti sa te odihnesti.
Sustinatorii acestei metode spun ca este mult mai buna decat medicamentele conventionale pe care ti le prescrie medicul tau. Din acelasi motiv, vata in buric este un remediu excelent pentru parintii care au copii de varste fragede si care au tendinta de a se imbolnavi des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024