Prima pagină » Cultural » Ce se întâmplă cu Vlad Pascu după gratii. Starea de sănătate a acestuia nu este deloc una bună

Ce se întâmplă cu Vlad Pascu după gratii. Starea de sănătate a acestuia nu este deloc una bună

28 aug. 2023, 10:35, 3 ,
în Cultural

Vlad Pascu se află după gratii, iar potrivit informațiilor apărute în spațiul public starea acestuia de sănătate nu este tocmai bună. Tânărul de doar nouăsprezece ani a lovit în plin un grup de opt persoane, doi tineri stingându-se pe loc, Sebastian și Roberta pe numele lor.

Alte trei persoane au fost rănite, iar din fericire, ceilalți trei au scăpat cu viața în urma accidentului violent.

Vlad Pascu a părăsit locul accidentului, iar mai apoi a spus autorităților că nu realizase ce a făcut. Tânărul se afla în momentul producerii accidentului sub influența substanțelor psihotoprice.

Ce se întâmplă cu Vlad Pascu după grati

Vlad Pascu se află după gratii pentru o perioadă de 30 de zile, iar potrivit informațiilor apărute în spațiul public starea de sănătate a acestuia nu este tocmai bună. Totul din cauza sevrajului prin care trece și din cauza căruia are mai multe simptome ce necesită monitorizarea atentă a specialiștilor.

Potrivit unor surse,  tânărul de 19 ani trece de la o stare la alta, ba mai mult, are și momente când este agresiv. Acesta nu mănâncă și nu doarme, dar nici nu conștientizează în acest momente gravitatea faptelor comise.

“ Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat.

Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale.

Cere ciocolată tot timpul!”, au dezvăluit surse, pentru Cancan.ro.

Prietena lui Vlad Pascu, implicată într-un mare dosar

Rebeca Lăzărescu, cunoscută și sub numele de „oxicomană”, a fost implicată în consumul de substanțe periculoase împreună cu Vlad Pascu, care a provocat un accident mortal conducând sub influența drogurilor.

Ea a fost și parte dintr-un grup care ar fi agresat și sechestrat un tânăr cu Bitcoin. Acțiunile lor au fost planificate meticulos pentru a obține banii din portofelul electronic al victimei. Cazul se află acum în instanța Tribunalului Municipiului București, scrie Realitatea.net.

Pe rețelele sociale, Rebeca a menținut în continuare imaginea sa obișnuită de consumatoare. Mai mult decât atât, dorea să arate întregii lumi că părinții ei sunt conectați la tot ceea ce se întâmplă în jur. Într-o conversație cu mama sa, tânăra îi dezvăluie că a luat o pastilă pe care i-a fost prescrisă în mod obișnuit pacienților aflați în stadii avansate de cancer.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *