Prima pagină » Cancan » Ce se întâmplă cu părinţii lui Jador, în timp ce acesta este la Survivor România. Artistul nu ştie nimic

Ce se întâmplă cu părinţii lui Jador, în timp ce acesta este la Survivor România. Artistul nu ştie nimic

02 feb. 2021, 15:42,
BZI.ro, în Cancan

Acasă la Jador sunt lacrimi de durere din cauză că artistul este plecat tocmai în Republica Dominicană, acolo unde participă la emisiunea concurs Survivor România. Membrii familiei, mama, sora, dar şi fratele său, îl aşteaptă cu nerăbdare pe Jador, în locuinţa natală, din Bacău. Iată ce se întâmplă cu părinţii lui Jador, în timp ce acesta este la Survivor România.

Părinţii lui Jador, îndureraţi de dorul fiului

Artistul a stârnit tristeţe în familia lui, după ce a plecat în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România. Mama, tata, sora, dar şi fratele lui îi simt tot mai mult lipsa de acasă.

Cu ochii în lacrimi, sora lui Jador, Camelia, povesteşte ce a învăţat de la fratele ei mai mare. Camelia se mândreşte foarte mult cu Jador, mai ales că a învăţat-o să cânte.

„Mă mândresc foarte mult cu el.. El m-a învăţat să cânt, cu el repetam, el mă învaţa. Să nu îmi fie niciodată ruşine cu talentul acesta, să mă mândresc mereu, că am de la cine. El a fost lângă mine şi m-a susţinut mereu! Îmi e foarte dor de Jador! Lumea nu îl cunoaşte aşa cum îl cunoaştem noi, adică nu ştie ce sensibilităţi are, cum e el. Este cel mai sufletist om”, a declarat Camelia pentru Teo Show.

Ce spune mama lui Jador despre participarea acestuia la Survivor România

Mama lui Jador, este la fel copleşită de dorul fiului şi, tot cu ochii în lacrimi, spune că interpretul de manele a ajuns unde şi-a dorit până acum. Femeia este de părere că Jador este destul de prietenos cu grupul de la Survivor şi totuşi are un semn de întrebare în ceea ce priveşte amiciţia cu Culita Sterp. Mama lui Jador a mai precizat că înainte ca acesta să devină faimos, cânta chiar şi pentru 50 de lei.

”Un copil plecat din ţară cred că a evoluat mult şi a ajuns acolo unde şi-a dorit. El a vrea să fie prietenos, dar nu are cu cine. Cred şi sper să rămână prieten cu Culiță. Totuşi, pe Culiță îl văd distant pe Culiță(…) Urmăresc Survivor România pentru că mi-e dor de el. Mi-e foarte greu şi prefer să mă uit acolo să îmi treacă dorul de el…Gândul meu e doar la el…Mi-e frică să nu cedeze cu nervii…Jador, înainte să fie Jador, a cântat prin restaurante, locaţii şi a cântat şi cu 50 de lei. Nu a fost Jador de la început”, a declarat mama lui Jador.

Fratele mai mic al lui Jador, Răzvan, îl iubeşte nespus pe fratele său. ”Este singurul om pentru care mi-aş da viaţa„ spune fratele lui

De ce participa Jador la Survivor România

Jador face parte din echipa „Faimoşii„ la Survivor România. El spune că a ales să se înscrie în competiţie pentru a se autodepăşi. El vede Survivor România şi precum un post.

“Mi-am dorit să intru în competiţia pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a spus Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *