Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce se întâmplă cu Laura Cosoi cu puțin timp înainte să devină mamă pentru a patra oară? Vedeta a dezvăluit totul

Ce se întâmplă cu Laura Cosoi cu puțin timp înainte să devină mamă pentru a patra oară? Vedeta a dezvăluit totul

06 iun. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nu mai încape îndoială faptul că Laura Cosoi se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional se bucură de o carieră de succes în actorie și televiziune. Cât despre viața personală, lucrurile îi merg și mai bine.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Curticăpean, având împreună trei fiice. Vedeta este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, pe care în curând îl va ține în brațe.

Cum se simte Laura Cosoi, cu puțin timp înainte să nască?

Fără doar și poate, Laura Cosoi traversează una dintre cele mai frumoase etape din viața sa. După o perioadă extrem de grea, artista are din nou motive să zâmbească și asta pentru că familia ei se va mări. Actrița așteaptă din clipă în clipă să aducă pe lume cel de-al patrulea copil, fiind pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere.

Laura Cosoi spune că, în ciuda aparențelor, are foarte multă energie și este extrem de activă. Totuși, emoțiile își spun cuvântul, întrucât recunoaște că nu se mai poate odihni foarte bine în timpul nopții. Acum nu își mai încape în piele de bucurie și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

„Mai am un pic, nu mult, dar mai am. În perioada asta am energie, sunt super energică, nu prea dorm noaptea, dar energie am”, a mărturisit artista în cadrul unui show TV, potrivit Spynews.ro.

Artista și fiicele sale au o relație extrem de deschisă

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz.

Cei doi sunt fericiții părinți a trei fiice minunate, iar în curând își vor cunoaște și cel de-al patrulea copil. Artista se implică activ în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația fiicelor sale și vrea să fie tot timpul extrem de sinceră și de deschisă față de ele.
Vedeta spune că uneori cele mici îi pun întrebări incomode, mai ales în perioada sarcinii, însă a încercat să le explice totul pe înțelesul lor.

„Cei mici mă întreabă cum iese din burtă, că nu prea înțeleg cum iese copilul. Nu prea se întâmplă! Sunt sinceră, le zic cum stau treburile atunci când surprins momente mai de fete. Ele sunt fetițe, e normal, intră în baie peste mine, se uită, mă studiază, văd că mă modific și sunt drăguțe. Eu le explic și îmi spun că și ele vor să aibă bebe în burtă când sunt mari”, a mai spus actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *