Prima pagină » Cancan » Ce se întâmplă cu divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana. S-ar părea că soția fostului tenismen s-a răzgândit

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana. S-ar părea că soția fostului tenismen s-a răzgândit

11 nov. 2021, 12:37,
BZI.ro, în Cancan

Mai divorțează sau nu Ilie Năstase și Ioana, este întrebarea care îi macină din ce în ce mai mult pe fanii cuplului, mai ales că în ultima vreme cei doi au trecut printr-un carusel al despărțirilor și împăcărilor. Deși Ioana și-ar dori acest lucru, având în vedere cele două solicitări de divorț pe care le-a făcut, fostul tenismen are întotdeauna medodele sale de a o convinge pe soția sa să îi rămână alături.

Se știe faptul că între Ilie Năstase și Ioana Simion este o poveste de dragoste cu năbădăi. În trecut, fostul lider mondial la tenis și-ar fi lovit soția, motiv pentru care aceasta a depus actele de divorț. Și nu o dată, ci de două ori. Mai întâi întâi în ianuarie, apoi în octombrie. În urmă cu două săptămâni, Ioana anunța pe rețelele de socializare că pune capăt căsniciei cu Ilie Năstase, iar pe 21 octombrie bruneta a depus actele pentru divorț la judecătoria Constanța.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii”, a fost mesajul postat de Ioana.

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana

Numai că între timp, Ilie Năstase și-a pregătit strategia pentru a o determina pe soția sa să renunțe la divorț și să se întoarcă la el. Cunoscându-i punctul sensibil Ioanei, fostul tenismen a acționat în consecință. Nu de puține ori frumoasa brunetă a recunoscut că este dependentă de shopping și iată că primul lider ATP din istorie folosește această slăbiciune a soției sale pentru a o împăca.

De curând, cei doi au fost surprinși de paparazzi Impact.ro ca doi porumbei îndrăgostiţi în maşina condusă de către fostul mare tenismen român. Ilie a condus-o pe Ioana până în parcarea de la mall Băneasa acolo unde  aceasta îşi parcase, că de obicei, maşina pe dos. Ioana Simion s-a urcat în Bentley iar Ilie a făcut pe bodyguardul mergând în urma Ioanei cu bolidul său până la complexul Stejarii.

Ilie Năstase, un veritabil Don Juan

Pe lângă activitatea sportivă cu adevărat impresionantă, despre Ilie Năstase se știe că a fost și un amorez de primă clasă. La un moment dat, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora „Nasty” s-ar fi iubit cu nu mai puțin de 2.500 de femei. Doar cinci dintre ele au fost însă duse în fața altarului de către campionul mondial.

Prima mare iubire a fostului tenismen român a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (43 de ani). În 1980 cei doi au divorțat, iar Ilie și-a refăcut viața cu fotomodelul american Alexandra King. Împreună au înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani), şi o fată, Charlotte (29 de ani). În cele din urmă cei doi au divorțat, apoi Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, mariaj care a durat până în 2010 și în urma căruia au rezultat două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani).

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie. Cel de-al cincilea mariaj, dintre Ilie Năstase și Ioana Simion, este acum sub semnul întrebării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *