Prima pagină » Cancan » Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu și unde se ascunde de COVID-19

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu și unde se ascunde de COVID-19

22 sept. 2020, 14:49,
în Cancan

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. A trecut mai mult de o lună de zile de când cea mai bătrână mamă din România pare să fie de negăsit. Însă misterul dispariției Adrianei Iliescu este pe cale să se risipească. Și aceasta deoarece nașul de botez al Elizei a dat unele lămuriri.

Sunt aproape cinci săptămâni iar cea mai bătrână mamă din România este, în continuare, de negăsit. Medicul care a ajutat-o să nască și nașul Elizei, a vorbit despre această situație. Mai precis, acesta a dat detalii despre locul unde se ascunde Adriana Iliescu de COVID-19, virusul care afectează foarte mulți bătrâni.

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu

În urmă cu mai bine de o lună, mass-media anunța faptul că Adriana Iliescu este pur și simplu de negăsit. Au fost săptămâni în care reprezentanții mass-media au încercat să o contacteze prin toate mijloacele posibile, fără a avea succes. Aceștia au mers la blocul acesteia din Drumul Taberei și au stat de vorba cu câteva vecine ale cele mai bătrâne mame din România. Femeile au dezvăluit că nu au mai văzut-o de mult pe profesoara de limba română, deși aceasta a fost mereu o femeie extrem de activă, care iese zilnic la magazin.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni. Poate se simte rău, cine știe. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus o colocatară a blocului din Drumul Taberei, pentru Playtech.ro.

Eliza nu a mai ținut legătura cu „tatăl” ei

Însă nașul Elizei a spus unde este cea mai bătrână mamă din România. De atunci și până astăzi, jurnaliștii Playtech.ro au continuat să o contacteze zilnic pe Adriana Iliescu, însă fără nicio izbândă. Astfel aceștia au luat legătura cu cel care îi este cel mai apropiat, medicul care a inseminat-o artificial, care a ajutat-o să ducă sarcina la termen și să nască. Vorbim despre profesorul Bogdan Marinescu, singurul care s-a încumetat să facă un asemenea experiment, să ajute o femeie de 68 de ani să rămână însărcinată și să aducă pe lume un copil.

De altfel, renumitul medic este și nașul Elizei, cu care a păstrat o relație extrem de apropiată de-a lungul anilor. Surpriză, însă! Nici măcar acesta nu știe nimic despre cumătra lui:

„Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de COVID-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, ne-a declarat profesorul Bogdan Marinescu.

Cine va fi tatăl Elizei Iliescu

Conform celor declarate de cea mai bătrână mamă din România, profesorul Marinescu este și cel care îi va fi tutore Elizei, în cazul în care ea ar trece în neființă.

„Și dacă mor, Eliza nu rămâne singură, îl are pe nașul ei care va avea grijă de ea. Îi las și două apartamente, m-am asigurat că va avea un start bun în viață”, a mărturisit Adriana Iliescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Însă până atunci rămâne de aflat ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024