Prima pagină » Cultural » Ce scuză a găsit Dorian Popa pentru incidentul din trafic. Influencer-ul ar fi consumat substanțe interzise

Ce scuză a găsit Dorian Popa pentru incidentul din trafic. Influencer-ul ar fi consumat substanțe interzise

31 oct. 2023, 10:06,
BZI.ro, în Cultural

Oamenii au rămas surprinși de ce scuză a găsit Dorian Popa pentru incidentul din trafic. Dorian Popa, unul dintre cei mai populari vloggeri din România, este acum în centrul atenției după ce a fost surprins conducând sub substanțelor interzise. Această informație a generat o serie de reacții în rândul publicului, iar detaliile dezvăluite despre incident sunt cu adevărat șocante.

Conform datelor furnizate de către Poliție, artistul a fost oprit în trafic în apropierea locuinței sale din Domnești, în seara de vineri, 27 octombrie 2023. După ce a fost supus controlului, rezultatul testului a arătat faptul că Dorian Popa avea în organism substanțe interzise.

Ce scuză a găsit Dorian Popa pentru incidentul din trafic

În timpul conversației cu polițiștii, Dorian Popa a respins categoric acuzațiile și a prezentat o scuză incredibilă pentru rezultatul pozitiv al testului. Potrivit vloggerului, el se întorcea de la o petrecere unde a inhalat vaporii din aer, explicând astfel prezența substanțelor interzise în corpul său.

Autoritățile nu au acceptat această scuză și au hotărât să-l transporte pe Dorian Popa la spital pentru a-i preleva probe biologice, în scopul stabilirii cu precizie a consumului de substanțe interzise.

Ce reacții au apărut în mediul online

Vestea că unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a fost surprins conducând sub influența drogurilor a provocat reacții puternice în mediul online. Fanii lui Dorian Popa au fost profund șocați de această informație și și-au exprimat dezamăgirea pe platformele de socializare.

Indiferent dacă a fost o coincidență sau nu, cu puțin timp înainte de acest incident, Dorian Popa a lansat un videoclip nou pe canalul său de YouTube în care discuta despre importanța aerului curat în locuință și în care investea în dispozitive de purificare a aerului. Mulți au considerat acest mesaj ironic în contextul în care vedeta a fost prinsă conducând sub influența drogurilor.

Dorian Popa a părăsit România

Artistul nu a dat impresia că ar fi foarte afectat de evenimentul respectiv, astfel că nu a făcut niciun comentariu pe contul său personal de Instagram. Nu doar că nu a emis o declarație cu privire la acest subiect, dar vlogger-ul a decis să părăsească țara.

Acesta s-a fotografiat în aeroport și chiar din avion. Artistul afirmă că va filma un vlog în timpul vacanței, însă mulți așteaptă o reacție din partea sa cu privire la nefericita întâmplare.

Dorian Popa a găsit o scuză pe care unii au văzut-o drept penibilă pentru incidentul din trafic. Rămâne de văzut care este cu adevărat adevărul, după ce rezultatele analizelor vor fi făcute publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *