Prima pagină » Cancan » Ce scumpică e Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov!

Ce scumpică e Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov!

23 aug. 2020, 11:21,
în Cancan

Ce scumpică e Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Într-o fotografie postata pe contul de Instagram, de către Adrian, putem vedea câtă energie pozitivă le transmite micuţa Eva. Eva Maria urmează să împlinească doi anişori în septembrie.

Ce scumpică e Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov!

Adrian Alexandrov se poate considera un bărbat împlinit. Le are alături pe frumoasa Eva Maria şi pe iubitoarea lui soţie Elena Udrea. Într-o fotografie postata pe contul acestuia de socializare putem o putem vedea pe micuţa Eva pe un ponton, în mijlocul naturii. Adrian îi zâmbește iubitor, iar micuța îl prinde cu mânuțele de față și își pună capul pe nasul lui. ”Ce drăgălașa este! Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii! Ședere plăcută la noi, la munte!”, este un prim comentariu dulce, urmat de multe urări de iubire și de sănătate.

Fotografia urcată pe Instagram de Adrian Alexandrov a fost însoțită de mesajul ”#purelove #mylittlegirl #alexandrova”.

Eva Maria, fetița Elenei Udrea împlineşte doi ani pe 20 septembrie

Elena Udrea și Adrian Alexandrov deveneau părinți pe 20 septembrie 2018. Atunci, fostul ministtru al Turismului o aducea pe lume pe Eva Maria, o fetiță scumpică foc, cu ochii albaștri. „Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, scria pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce Elena născuse, Adrian Alexandrov.

Anul trecut au avut botezul

Au organizat unul dintre cele mai de fite botezuri din showbiz, la care a fost prezenta toata spuma showbizului romanesc. Elena Udrea si Adrian Alexandrov abia si-au crestinat fetita, dar acum a iesit la iveala un amanunt incredibil despre relatia lor.

La botezul Evei Maria ambii au purtat verighetele pe deget si, intr-un fel pare ca si-au asumat acest lucru, alegand sa le expuna public. Pentru moment, nici unul dintre ei nu a dat declaratii despre o posibila nunta care a avut deja loc. Casatoriti sau nu, cert este ca Adrian Alexandrov si Elena Udrea sunt un cuplu sudat si fericit, care a demonstrat de-a lungul timpului ca rezista, indiferent de obstacolele pe care le intampina.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au botezat fetita, pe Eva Maria, pe 20 septembrie, chiar in ziua in care micuta implinea un an. „Am avut emotii foarte mari, dar in primul rand pentru ea. Ii multumesc din suflet ca m-a ales pe mine sa fiu mama ei. Lucrurile au fost facute in asa fel incat am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Asta a fost un semn. Dumnezeu a facut in asa fel. Stiam ca va fi bine. Imi doresc sa creasca sanatoasa, cu noi alaturi, sa fie inconjurata de iubire, asta e cel mai important”, a declarat Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`