Prima pagină » Sport » Ce șanse sunt ca antrenorul Cosmin Olăroiu să revină în Liga I și la FCSB. „Asta să vă fie clar!”
Ce șanse sunt ca antrenorul Cosmin Olăroiu să revină în Liga I și la FCSB.

Ce șanse sunt ca antrenorul Cosmin Olăroiu să revină în Liga I și la FCSB. „Asta să vă fie clar!”

07 iun. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Gigi Becali (62 de ani) l-a numit pe Dinu Todoran antrenor principal la FCSB, dar fanii visează la Cosmin Olăroiu (51 de ani). Antrenorul a reușit un rezultat extraordinar în China, acolo unde a câștigat titlul de campion cu Jiangsu Suning. O performanță istorică, dar de pe urma căreia rămâne doar cu performanța.
Ce șanse sunt ca tehnicianul care a ajuns cu FCSB în semifinalele Cupei UEFA să revină pe banca tehnică a roș-albaștrilor a spus liderul Peluzei Nord. Gheorghe Mustață a spus că dacă acest lucru va fi posibil, atunci Olăroiu va reveni în fotbalul românesc doar la gruparea finanțată de către Gigi Becali.

„Olăroiu nu poate antrena acum. Ce vedeți voi, că-l vrea CSU (n.r. – Universitatea Craiova), asta e vrăjeală. Niciodată, Olăroiu la CSU, asta să vă fie clar! Am văzut că pe acolo se anunță mereu mari antrenori. Nimic adevărat”, a spus Mustață, la Radio Sport 1.

Cosmin Olăroiu le-a dat speranțe fanilor de la FCSB

Antrenorul Cosmin Olăroiu le-a dat speranțe fanilor de la FCSB.

„A spus că ar veni gratis pentru suporteri și pentru Steaua (n.r.- FCSB), dacă și-ar rezolva mai repede problema din China de unde are de luat mai mulți bani. Nu mi-am permis să îl întreb câți bani.
Mi-a spus că e un litigiu acolo și nu poate veni ca antrenor. Omul acolo a muncit, a câștigat un campionat în istoria clubului”, susținea Mustață în urmă cu 10 zile.

Fanii roș-albaștrilor așteaptă acum ca Olăroiu să devină „liber” și să poată „forța” revenirea acestuia la FCSB.

„M-a lăsat blocat când mi-a spus că nu îi trebuie niciun bani, că vine pentru suporteri. Dacă noi auzim că Oli și-a încheiat problemele acolo voi fi primul care va vorbi cu el”, a mai precizat liderul suporterilor.

În ciuda faptului că Olăroiu și echipa sa au obținut trofeul în anul 2020, clubul patronat de aceeași societate care are și Inter Milano nu și-a plătit angajații! Lucrurile au stat atât de grav încât cei de la echipă au angajat un bucătar pe care l-au plătit din banii lor ca să le facă mâncare.
Oli și ceilalți care au fost trași pe sfoară de Jiangsu Suning și-au căutat dreptatea la FIFA, dar totul a fost în zadar, iar răspunsul primit i-a lăsat mască.

„După un an în care împreună cu jucătorii am făcut eforturi foarte mari, am stat foarte mult închiși, pentru că se juca într-un sistem bubble, și stăteam cantonați cu lunile doar pentru meciuri și antrenamente. La sfârșit, nici măcar nu ne-a mulțumit nimeni pentru că am câștigat titlul. Pe teren a fost singura sărbătoare că s-a câștigat titlul”, a spus Cosmin Olăroiu.

7 milioane de dolari pe an era salariul lui Cosmin Olăroiu la Jiangsu. Bonusul pentru titlu era 3 milioane de dolari

Antrenorul Cosmin Olăroiu a mai spus ce l-a deranjat la comportamentul șefilor clubului.

„Cred că toată lumea era supărată. Sunt enorm de multe de spus, dar asta a fost decizia lor. Deranjant e faptul că nu au avut curajul. Dacă eu sunt președintele unui club vin și spun: asta e situația, să vedem ce putem să facem. Nici măcar nu au vrut să apară. O lașitate rar întâlnită. N-au veniti nici măcar să discute, nu mai vorbim de restul de plăți. Nu există așa ceva pentru ei. Am trăit o mare minicună, așa se numește. Ai câștigat, după care totul s-a năruit. Președintele declarând imediat după câștigarea trofeului că e abia începutul pentru ce va face cu Jiangsu Suning”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *