Prima pagină » Actualitate » Ce salariu poate lua un angajat pe Litoral 2024: Un bucătar poate încasa o sumă frumoasă!
Ce salariu poate lua un angajat pe Litoral 2024: Un bucătar poate încasa o sumă frumoasă!

Ce salariu poate lua un angajat pe Litoral 2024: Un bucătar poate încasa o sumă frumoasă!

22 apr. 2024, 12:00,
în Actualitate

Sezonul estival 2024 stă să înceapă și deja tinerii sunt interesați să știe ce salariu poate lua un angajat pe Litoral 2024. Banii oferiți sunt destul de buni, dar și munca este pe măsură.

Ce salariu poate lua un angajat pe Litoral 2024

Sezonul estival este aproape să înceapă, iar turiștii vor lua cu asalt litoralul românesc. Patronii de restaurante au început să caute personal pentru posturile disponibile pe care le au. Tocmai de aceea, site-urile de profil sunt pline de anunțuri de angajare. Cei care vor să lucreze pe timp de vară pot să se angajeze la un restaurant de tipul „împinge tava” în Mamaia, iar salariul este unul destul de bun ținând cont de situația actuală.

Pe litoralul românesc, spiritul petrecerii revine la viață o dată cu minivacanța de 1 Mai. Cei ce sunt interesați de un job sezonier au destule opțiuni din care să aleagă, însă, e bine de știut că salariul diferă în funcție de postul ocupat.

Astfel, în Mamaia se caută angajați pentru autoservire, iar cerințele nu sunt prea mari. Cei care își doresc să se angajeze la astfel de locuri de muncă nu au nevoie de studii superioare și nici de experiență în domeniu.

La autoservirea din zona Butoaie, stațiunea Mamaia, oferă un salariu de 4.000 de lei net / lună pentru un lucrător comercial linie autoservire. Se lucrează șase zile din șapte, cu doar o zi liberă pe săptămână.

Tot în aceeași locație se caută și bucătar, iar aceasta este plătit cu 6.500 lei net/lună. Programul de muncă este tot de șase zile pe săptămână. E nevoie și de ajutor de bucătar, iar cei care vor ocupa acest post pot câștiga 4.000 de lei net/lună, la același program de muncă.

Minivacanța de 1 Mai

Mulți dintre români și-au făcut deja planuri pentru mini-vacanța de 1 Mai și Paște, îndreptându-se atât către zonele muntoase, litoral, dar și Delta Dunării, iar numărul înnoptărilor a crescut în pofida creșterii prețurilor față de anul trecut.

Deja, turiștii români au ales în proporție de peste 55% unități clasificate la 4 si 5 stele, cu servicii suplimentare, acces la facilitățile cu ape termale, muzică live și programe pentru cei mici.

Românii care își doresc să petreacă minivacanța de 1 Mai la malul mării trebuie să știe că prețurile cazărilor au mai crescut față de anul trecut. Turiștii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunare în 2024, dar important de știut e faptul că și costurile diferă în funcție de confortul dorit.

În cazul hotelurilor de 2 și 3 stele, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 103 lei, pentru o cameră dublă. Cei ce optează pentru un hotel de 4 stele trebuie să știe că prețul poate porni de la 400 de lei. Turiștii pot alege din timp pachetele de cazare. În medie, costă în jur de 1.400 de lei sejurul din minivacanță.

Așadar, sezonul estival 2024 stă să înceapă și deja tinerii sunt interesați să știe ce Ce salariu poate lua un angajat pe Litoral 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *