Prima pagină » Cancan » Ce salariu lua Gina Pistol la Antena 1. Suma la care mulți nici nu visează

Ce salariu lua Gina Pistol la Antena 1. Suma la care mulți nici nu visează

10 iun. 2021, 11:15,
în Cancan

Fanii s-au întrebat mereu ce salariu lua Gina Pistol la Antena 1 pentru show-ul Chefi la Cuțite. După ce a rămas însărcinată, iubita lui Smiley, a fost înlocuită de Irina Fodor. La fel s-a întâmplat și cu cealaltă producție pe care Gina o prezenta și anume Asia Express.

Gina Pistol a fost gazda show-ului culinar timp de opt sezoane. În prezent, aceasta își petrece mai mult timp alături de micuța Josephine Ana Maria și de iubitul ei Smiley.

Ce salariu lua Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Potrivit unor surse, Gina Pistol încasa în jur de 15.000 de euro pe sezon. Aceeași suma este vehiculată și pentru Asia Express. Astfel, se poate spune că frumoasa blondină ajungea să câștige extem de bine pentru doar două emisiuni.

Înainte de a ajunge celebră, Gina a muncit ca vânzătoare în Roșiorii de Vede din cauza situației financiare nu tocmai bune pe care o avea în familie. După ce a renunțat la studii și a ajuns în București, blondina s-a angajat tot ca vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de lux, frecventat de persoane publice.

După ce s-a făcut remarcată datorită frumuseții ei, Gina a ajuns iepuraș Playboy, iar pictorialul a fost un adevărat succes. A urmat apoi o carieră în televiziune, care astăzi a atins apogeul.

Odată cu schimbarea survenită la cele două show-uri, Irina Fodor urmează să încaseze 10.000 de euro pe lună pentru a fi gazda Asia Express, iar pentru Chefi la Cuțite, a acceptat să bată palma pe 5.000 de euro.

Gina Pistol se pregateste de botez

Gina Pistol a mai oferit detalii despre botezul lui Josephine. Evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa numai familia și persoanele apropiate. Prezentatoarea și-a arătat regretul că la petrecere nu vor putea fi prezenți și colegii de la Asia Express, dat fiind că acum sunt la filmări.

“O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’,  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a spus Gina.

Vedeta a vorbit și despre nașii fetiței. Până acum s-a vehiculat că părinte spiritual micuței îi va fi Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, care i-a fi fost și mentor lui Smiley.

Gina a infirmat zvonurile și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură’, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`