S-a aflat ce salariu încasează un spălător de vase la restaurantul lui Dani Oțil. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că spălătorii de vase din restaurantul său din nordul Bucureștiului pot câștiga până la 10.000 de lei pe lună.
Ce salariu încasează un spălător de vase la restaurantul lui Dani Oțil
Dani Oțil, proprietarul unui restaurant renumit din București, a dezvăluit într-un podcast că spălătorii de vase pot câștiga între 7.500 și 10.000 de lei pe lună. El consideră aceste salarii sunt justificate de rolul esențial pe care îl au în buna funcționare a localului.
„Nu vreau să stric piața!”, a glumit Dani Oțil, făcând referire la salariile generoase oferite. El a subliniat importanța spălătorilor de vase, precizând că lipsa acestora poate duce chiar la închiderea temporară a restaurantului.
„Oamenii de la vase îți blochează restaurantul. A spălat și soacra mea vase, care e manager. A spălat și asociatul vase. A fost greu. Deci… omul de la vase îți poate închide restaurantul, știu că poate pare banal, dar…”, a explicat prezentatorul.
Un exemplu este cel al unei angajate care, datorită măririilor constante de salariu, a ajuns la 7.500 de lei lunar. În perioadele cu evenimente, veniturile sale au urcat până la 10.000 de lei.
„Avem un băiat care vinde foarte bine și face evenimente în locație și care tot crescând salariul doamnei de la vase… avem o doamnă la vase care este sigură, sinceră și nu are probleme acasă. I-a tot crescut salariul și a ajuns la un salariu de 7.500 lei. (…) Pentru că avea nevoie de ea și la evenimente, ea a avut luni când pleca și cu 10.000 lei acasă. El a stricat piața”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Radu Darie.
Ce a pățit o clientă după ce a comandat o porție de cartofi prăjiți
Deși restaurantul lui Dani Oțil, The Grill, se bucură de succes, nu toți clienții pleacă mulțumiți. Recent, o clientă dezamăgită și-a exprimat nemulțumirea printr-un review pe Google, după ce experiența sa nu a fost conform așteptărilor.
„Am fost într-o duminică după-amiază la prânz. Pastele carbonara nu aveau nicio legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie (sosul era cu cocoloașe și prea sărat), bibanul de mare era prea gătit și au folosit pește congelat, chiar și cartofii prăjiți erau arși.
Sincer, mâncarea arăta de parcă fusese aruncată pe farfurie fără nicio grijă pentru prezentare. Prețurile se potrivesc cu locația, dar nu vă așteptați ca și gustul să fie pe măsură. Nu voi reveni și nici nu îl voi recomanda”, a scris Florina, în mediul online.
Recent, s-a dezvăluit că un spălător de vase la restaurantul lui Dani Oțil poate câștiga între 7.500 și 10.000 de lei pe lună, un salariu peste media din domeniu.