Prima pagină » Actualitate » Ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024: Cât câștigă un bucătar asiatic!
Ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024: Cât câștigă un bucătar asiatic!

Ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024: Cât câștigă un bucătar asiatic!

12 iul. 2024, 11:07, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Pe litoralul românesc, în timpul verii, se fac foarte multe angajări și, fără îndoială, posturile cele mai căutate sunt cele de bucătar și de vânzător. Mulți tineri care vor să meargă să se distreze, dar care vor să facă și un ban în această vară sunt interesați să știe ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024.

Ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024

Salariile de pe litoralul românesc au crescut în această vară, în condițiile în care a crescut inflația și mai toate prețurile s-au majorat.

Pe litoralul românesc, în hoteluri și restaurante, salariile încep de la 3.000 de lei. La acești bani se adaugă bacșișurile și, în unele cazuri, cazarea și masa oferite de angajator. Suma care se adună la final este însă mai mică decât cea pe care reușesc să o strângă dacă lucrează în alte țări.

În Mamaia, se caută personal street food cu 6.000 de lei pe lună. Totodată, se mai caută și personal servire line tot cu 6.000 de lei pe lună, barmani și salatier la aceiași sumă (6.000 de lei).

Astfel, o vânzătoare de la o autoservire ajunge să încaseze lejer peste 1.000 de euro. Iar bucătarii sunt și mai bine plătiți.

Tot în Mamaia, un bucătar asiatic ajunge să încaseze peste 9.000 de lei lunar. Astfel, salariile de pe timpul verii pot fi unele destul de generoase.

Barmanii de asemenea câștigă foarte bine. Deși salariul lor pornește de la 6.000 de lei, adăugând și unele bacșișuri se poate ajunge la sume fabuloase în această vară pe litoralul românesc.

Cât costă o zi în Mamaia

Un șezlong în Mamaia Nord costă aproximativ 50 de lei (mai puțin de 10 euro), iar uneori acest preț include și o băutură. O masă poate costa de la 50 de lei în funcție de meniul ales, iar pentru opțiunile á la carte mai costisitoare, turiștii pot plăti mai mult în funcție de preferințele lor.

Stațiunea Mamaia Nord oferă experiențe pentru toate categoriile de turiști, de la cei cu bugete mici la cei care caută lux. Opțiunile VIP, cu șezlonguri de până la 100 de lei, sunt disponibile pentru cei care doresc o experiență exclusivistă, dar stațiunea rămâne accesibilă și pentru cei care au așteptări mai modeste.

Cel mai ieftin tarif pentru un sejur de 6 nopți pentru doi adulți la un hotel de 4 stele se regăsește în stațiunea Venus – 2.160 de lei, urmat de Mamaia – Năvodari – 2.364 lei și Eforie Sud – 2.430 lei.

Un tarif puțin mai mare pentru aceleași condiții (hotel de 4 stele, sejur de 6 nopti pentru 2 adulti) găsim în Vama Veche – 2.506 lei, tariful de 2.617 lei putând fi plătit chiar în Mamaia, tot la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus.

Cel mai mic preț din stațiunea Neptun, pentru un hotel de 4 stele cu mic dejun, sejur de 6 nopți pentru doi adulți este de 2.824 lei.

Așadar, mulți tineri care vor să meargă să se distreze, dar care vor să facă și un ban în această vară sunt interesați să știe ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024.

Comentarii
  • Nu exista „bucatari asiatici”. Exista doar nespalati din lumea a treia care habar n-au sa faca nimic. Faptul ca-i imbraci in uniforma de bucatar nu inseamna ca stiu sa gateasca.

    Romanii sa mai stea acasa si sa nu se mai plimbe de-amp*lea peste tot.

    Romanii sunt niste saracii. Sa stea acasa si sa invete sa-si gateasca singuri mancarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *