Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce salariu are Irina Fodor la Antena 1. Nu se compară cu cât câștiga Gina Pistol

Ce salariu are Irina Fodor la Antena 1. Nu se compară cu cât câștiga Gina Pistol

23 ian. 2022, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Irina Fodor a devenit una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară după ce a primit postul de prezentatoare de la Asia Express. În curând va apărea din nou pe micile ecrane, tot la Antena 1, la celebrul show de gătit, unde se pare că a fost plătită cu un salariu mult mai mic decât al competitoarei sale, Gina Pistol.

Irina Fodor, salariu mai mic decât al Ginei

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Soția lui Răzvan Fodor s-a descurcat foarte bine la Asia Express și a reușit să îi cucerească pe telespectatori, motiv pentru care producătorii Antena 1 au decis să nu încheie colaborarea cu ea așa de repede.

Irina Fodor va fi prezentatoarea show-ului culinar ”Chefi fără limite” de la Antena 1, care va apărea pe micile ecrane din luna februarie. Aceasta a acceptat din prima oferta primită de la Antena 1, iar producătorii au fost extrem de încântați, având în vedere că ar fi venit și pe bani puțini.

Surse apropiate postului TV au declarat că soția lui Fodor ar primi un salariu de două ori mai mic decât cel pe care îl primea Gina Pistol pentru aceleași emisiuni prezentate. Nu se știe suma exactă, dar cert este că nu Irina nu este la fel de pretențioasă ca iubita lui Smiley.

Irina Fodor, despre experiența de la ”Chefi fără limite”

Irina Fodor a vorbit deschis despre experiența de la Chefi fără limite, unde spune că a avut parte de amintiri de neuitat. Vedeta spune că cea mai mare provocare pentru ea a fost vremea de acolo, pentru care nu a fost deloc pregătită. Înainte de a pleca în Grecia, a verificat prognoza meteo și părea că vremea va fi bună.

Astfel, și-a pus în bagaj haine subțiri, cel mult pentru o toamnă, dar se pare că lucrurile s-au schimbat complet. Nu a putut să se bucure în liniște de rochițele vaporoase și hainele de vară pregătite, ci a fost nevoită să jongleze cu hainele și chiar să facă cumpărături, pentru că temperaturile erau extrem de scăzute.

”Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire.

Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți…am scos-o cumva la capăt”, a declarat prezentatoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *