Prima pagină » National » Ce salariu are în fiecare lună o casieră la Banca Transilvania

Ce salariu are în fiecare lună o casieră la Banca Transilvania

18 sept. 2020, 16:10, 1 ,
în National

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din ţara noastră iar salariile angajaţilor sunt pe măsură. Astfel, o casieră la Banca Transilvania poate câştiga net în jur de 7.000 de lei pe lună. Banca Transilvania a apărut acum 27 de ani şi a urcat, încet, dar sigur, în topul preferinţelor românilor în materie de credite.

Banca Transilvania este liderul sistemului bancar din România, iar salariile angajaţilor sunt pe măsură. Ce-i drept, şi cifrele de profit ale grupului financiar se situează în topul firmelor din ţara noastră. Banca Transilvania a apărut acum 27 de ani şi a urcat încet, dar sigur, în topul preferinţelor romanilor în materie de credite, atât în ceea ce priveşte persoanele fizice, cât şi cele juridice. Peste 75.000 de companii au obţinut credite la BT.

Ce salariu are în fiecare lună o casieră la Banca Transilvania

Deoarece este lider pe piaţa românească în segmentul bancar, era de aşteptat ca Banca Transilvania să se situeze şi în topul băncilor care asigură cele mai mari salarii angajaţilor săi. Astfel, salariaţii BT pot câştiga net în jur de 7.000 de lei pe lună. Bineînţeles nu putem vorbi despre o sumă standard de bani aşa că salariile diferă şi în funcţie de sucursala, dar şi în funcţie de directorul local. În principiu, o casieră său persoana angajată la front-office în cadrul Băncii Transilvania nu are cum să câştige sub 5.000 de lei net. La asta se adăugă şi diverse bonusuri, în caz că se îndeplinesc anumite obiective sau se înregistrează creşteri de profit. În plus, angajaţii beneficiază şi de prima de vacanţă şi de bonuri de masă.

Pentru a obţine un job de front-office trebuie să aveţi cel puţin un an de experienţă în instituţii financiar – bancare, dar şi studii superioare sau cursuri de specializare în domeniul bancar. Pe lângă astea, angajatul ideal trebuie să aibă abilităţi de comunicare, de relaţionare cu clienţii şi de negociere. În 2019, Banca Transilvania a înregistrat un profit net în valoare de 1,56 miliarde de lei.

Fuziunea BT cu Bancpost, o afacere profitabilă

După ce Bancă Comercială Romană a condus segmentul bancar timp de aproape 20 de ani, anul trecut, Banca Transilvania a devenit noul lider al cestui segment din România, reuşind astfel să o detroneze pe BCR.
În 1999, după ce Bancorex s-a desfiinţat, BCR a urcat pe primul loc în ceea ce priveşte valoarea activelor. Pe 31 decembrie 2018, Banca Transilvania a anunţat că fuziunea cu Bancpost a fost efectuată şi astfel cele două au devenit o singură bancă. Afacerea a fost una extrem de profitabilă, dacă ne gândim că BT a ajuns acum la peste 3 milioane de clienţi. Fuziunea dintre cele două bănci a mărit şi numărul angajaţilor de la Banca Transilvania, care acum are peste 10.000 de salariaţi.

În ultimul deceniu, Banca Transilvania a cotizat la bugetul de stat cu aproape 4 miliarde de lei. Managementul grupului financiar a dat lovitura şi pe plan internaţional, BT fiind prima bancă românească ce şi-a deschis sucursale în Italia.

Banca Centrală Europeană recomanda creditorilor din zona euro să nu plătească dividende până la finalul anului

Banca Centrală Europeană a extins marţi recomandarea adresată creditorilor din zona euro să nu plătească dividende până la finalul anului şi le-a permis acestora să folosească rezervele de lichidităţi şi de capital până la sfârşitul lui 2021, pentru a le ajuta să facă faţa efectelor economice negative ale pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Iniţial, BCE ceruse băncilor din zona euro să omită plata dividendelor şi răscumpărările de acţiuni cel puţin până în octombrie şi să-şi folosească profiturile pentru a sprijini economia afectată de pandemie.

Marţi, BCE a dat asigurări că instituţiile financiare pot face faţa efectelor unui al doilea val de infecţii, dar a cerut autorităţilor să fie pregătite să intervină şi să prevină o criză a creditării, posibil şi prin recapitalizări.

Consiliul de supervizare bancară din cadrul Băncii Centrale Europene a recomandat creditorilor „să exercite o moderaţie extremă” în cazul bonusurilor. Deciziile privind plata dividendelor şi răscumpărările de acţiuni vor fi revizuite în trimestrul patru din 2020, a precizat BCE.

Citiţi mai multe despre Banca Centrală Europeană AICI

Comentarii
  • Minciuni!!!!! O casiera nu are suma spusa de dumneavoastră. Sunt aberații nu mai duceți oameni în eroare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`