Prima pagină » Cancan » Ce salariu are Gina Pistol la Masterchef de la Pro TV. Suma este considerabilă

Ce salariu are Gina Pistol la Masterchef de la Pro TV. Suma este considerabilă

27 sept. 2024, 11:16,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat ce salariu are Gina Pistol la Masterchef de la Pro TV. Gina, cunoscută pentru rolul său de prezentatoare a emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, se pare că a înregistrat un câștig semnificativ în cadrul noului său proiect, „Masterchef” de la Pro TV.

Surse neoficiale indică faptul că salariul său ar putea fi chiar mai mare decât cel pe care îl avea la Antena 1.

Gina Pistol, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a înregistrat un câștig remarcabil în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, difuzată de Antena 1.

Ce salariu are Gina Pistol la Masterchef de la Pro TV.

Conform unor surse citate de impact.ro, Gina Pistol a fost remunerată cu 15.000 de euro pe sezon în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, acumulând astfel aproximativ 135.000 de euro pentru toate sezoanele în care a îndeplinit rolul de prezentatoare.

Odată cu transferul său la Pro TV, unde va prezenta emisiunea „Masterchef”, circulă speculații potrivit cărora salariul Ginei Pistol ar putea fi chiar mai ridicat.

Conform unor informații neoficiale, vedeta ar câștiga în jur de 20.000 de euro pe sezon la noul său loc de muncă, o sumă semnificativă care o plasează printre cele mai bine remunerate personalități din România.

Clauza secretă din contractul semnat cu PRO TV de catre Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

PRO TV a început difuzarea celui de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de gătit: MasterChef România. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să descopere gustul competiției și în această toamnă, încercând să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Show-ul este prezentat de Gina Pistol.

Se pare însă că în contractul semnat de cei trei cu PRO TV există si o clauză mai puțin obișnuită. Potrivit Gândul.ro, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au voie, sub nicio formă, să-și modifice aspectul fizic în vreun fel și trebuie să arate la fel ca în prima ediție pe toată durata contractului. Prin urmare, cei trei chefi nu pot slăbi, nu pot să se îngrașe și nu au voie să-și schimbe radical coafura.

Într-un interviu recent, Cătălin Scărlătescu a discutat deschis despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru show-ul culinar.

„Concurenți avem, ca de fiecare dată, oameni spectaculoși, oameni… gastronomic, vorbind, puțin cam nebuni, oameni care experimentează foarte mult. Mai mult decât ar trebui. M-au scos mulți concurenți din sărite, nu-mi mai aduc aminte. Sunt momente în care nu vor să înțeleagă. Mai ales tineretul din ziua de astăzi care are acces la internet și are impresia că internetul peste noapte le bagă bucătăria în cap. Eu am o experiență de vreo 30 și ceva de ani și tot reușesc să nu le știu pe toate. Așa că mi se pare ciudat să vii în fața noastră, noi trei care avem, domnule, o experiență foarte mare, și să susții niște chestii tâmpite”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

Recent, s-a aflat ce salariu are Gina Pistol la Masterchef de la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`