Prima pagină » WoW! » Stiri » Ce salariu are doctorița fără un plămân, care se luptă cu coronavirusul la Spitalul din Alba-Iulia!
Ce salariu are doctorița fără un plămân, care se luptă cu coronavirusul la Spitalul din Alba-Iulia!

Ce salariu are doctorița fără un plămân, care se luptă cu coronavirusul la Spitalul din Alba-Iulia!

10 apr. 2020, 11:50,
în WoW!

Corina Maniu nu renunță: „Nu am dat bir cu fugiţii, am ales să lucrez în continuare” Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul, Corina Maniu, e șef la secția de Boli Infecțioase.

Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul este un model, într-un context în care mulți medici au ales să își dea demisia în plină pandemie. Mai mult, se știe c Covid-19 atacă plămâni, astfel că Corina Maniu este mai vulnerabilă decât persoanele cu doi plâmâni.

“Din cei 57 de ani de viaţă, Corina Liana Maniu şi-a dedicat 21 în slujba sănătăţii. Acum, cu o epidemie de coronavirus care afectează şi judeţul Alba, şefa secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Alba Iulia este prinsă direct în lupta cu boala COVID 19.”, a relatat Pro TV.

Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul: “Acum trei ani am fost operată”

“Acum trei ani am fost operată pe plămân, m-am reîntors în secţia de boli infecţioase şi mi-am reluat activitatea. Nu am dat bir cu fugiţii, am ales să lucrez în continuare, nicio clipă nu m-am gândit să renunţ, în schimb m-am gândit să mă adaptez în sensul de a fi protejată.” , a mărturisit Corina Maniu.

La secţia condusă de medicul Corina Maniu sunt îngrijiţi o parte din pacienţii din Alba confirmaţi cu noul coronavirus. La nivelul judeţului, până pe 7 aprilie se înregistrau 50 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19.

În calitate de șef al la secției de Boli Infecțioase de la spitalul din Alba-Iulia, Corina Maniu și-a depus declarația de avere, care datează din mai 2019. Conform documentului, ea a încasat un venit anual de 170.742 de lei, adică 14.228 lei pe lună. Medicul deșine două terenuri agricol, unul intravilan și locuiește într-un apartament din Alba-Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`