Prima pagină » National » Ce salariu are Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume: „Merit fiecare euro din acel salariu!”

Ce salariu are Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume: „Merit fiecare euro din acel salariu!”

20 apr. 2021, 15:16,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Cristina Neagu, căpitanul Clubului Municipal Bucureşti de handbal, a făcut declaraţii în ceea ce priveşte salariul său de la naţională României. Astfel, cea mai bună handbalistă din lume a ţinut să clarifice câteva aspecte cu privire la parcursul său. Sportiva a transmis că va mai evolua la gruparea bucureşteană cel puţin un an.

„Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună”, a declarat Cristina Neagu.

Cât câştigă Cristina Neagu la CSM Bucureşti

Cristina Neagu a spus că este conştientă că se discută despre salariul său, iar acest lucru a deranjat-o la început. Sportiva a transmis că nu este problema sa de unde vin banii clubului, însă echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici.

„Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a mai afirmat Cristina Neagu.

Cristina Neagu ar câștiga un salariu lunar de 17.500 de euro pe lună la CSM Bucureşti, potrivit digisport.ro.

Cea mai bună handbalistă din lume ar renunţa la echipa naţională

Fiind desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu are în vedere să renunţe la echipa naţională, cel puţin pentru o perioadă scurtă de timp.

„Există această posibilitate să fac o pauză de la echipa naţională. E oboseală fizică, am probleme fizice pe care nu pot să le neg. Există şi oboseală psihică, nu pot să o ascund. Ştiu că după o perioadă, când o să mă simt bine, o să-mi doresc să fiu la naţională, pentru că face parte din mine. E cel mai frumos sentiment să fiu la naţională. Eu sunt dependentă de echipa naţională, nu ştiu dacă naţionala e dependentă de mine, îi las pe alţii să spună”, a mai afirmat Cristina Neagu.

În vârstă de 32 de ani, Cristina Neagu nu se afla într-o o perioadă tocmai bună. În lună martie a anului 2021, naționala de handbal feminin a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice în dauna Norvegiei și a Muntenegrului, iar săptămâna trecută, Clubul Sportiv Municipal București a pierdut returul cu CSKA Moscova, fiind astfel eliminată din Liga Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *