Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce salariu ar avea Mihai Bobonete, jurat la „Românii au Talent” de la Pro TV! Câștigă mai puțin decât Andra Măruță și Smiley

Ce salariu ar avea Mihai Bobonete, jurat la „Românii au Talent” de la Pro TV! Câștigă mai puțin decât Andra Măruță și Smiley

12 mart. 2022, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Noul sezon ”Românii au Talent” vine și cu schimbări notabile în salarizarea noilor jurați. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au alătura echipei de la Pro Tv, după ce Alexandra Dinu și Florin Călinescu au pus punct colabărării. Iată ce salarii au jurații de la ”Românii au Talent”!

Telespecatorii au așteptat cu sufletul la gură începerea show-ului ”Românii au Talent”. În acest sezon, fanii emisiunii au avut parte de o surpriză. Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fost înlocuiți de către Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Ce salarii au jurații de la ”Românii au Talent” de la Pro TV

Tot timpul cu zâmbetul pe buze și dornici de noi experiențe și provocări, jurații de la ”Românii au Talent” sunt emblema noului sezon, care a început cu forțe noi și momente unice. Dacă mulți se întreabă ce salariu primesc cei patru jurați, ei bine, se pare că buna dispoziție și zâmbetul de pe buze nu sunt întâmplătoare.

După ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fost înlocuiți de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, au apărut zvonuri  că actorul din ”Las Fierbinți” a acceptat să fie în juriu pentru o sumă frumușică. Mai exact undeva între 20.000 și 30.000 de euro pe sezon pentru cele patru luni de emisune.

Andra se pare că încasează undeva la 12.000 de euro pe lună. Făcând un scurt calcul matematic, pentru cele 4 luni  de emisiune, soția lui Cătălin Măruță va avea în cont suma de 48.000 de euro.

Până să fie înlocuită de Dragoș Bucur, se zvonea că Alexandra Dinu ar fi încasat cei mai mulți bani – 60.000 de euro pe sezon. Nici Florin Călinescu nu se afla prea departe de aceasta. și Onorariul lui ajungea la suma de 50.000 de euro pentru cele patru luni de emisune.

Potrivit informațiilor oferite de capital.ro, Smiley câștigă 200.000 de euro pe sezon, în timp ce Pavel Bartoș încasează suma de 150.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`