Prima pagină » Cultural » Ce sacrificiu au făcut Raisa și Carolina, fetele Alinei Sorescu, pentru a putea petrece mai mult timp cu mama lor? „Ele își doresc”

Ce sacrificiu au făcut Raisa și Carolina, fetele Alinei Sorescu, pentru a putea petrece mai mult timp cu mama lor? „Ele își doresc”

18 iul. 2023, 09:37,
în Cultural

Alina Sorescu și soțul ei sunt în plin proces de divorț după o căsnicie de mai bine de un deceniu. Cântăreața trece printr-o perioadă destul de grea, însă reușește să își păstreze zâmbetul pe buze pentru copiii ei.

De curând, mămica a vorbit despre o decizie importantă pe care fetițele ei au luat-o, pentru a-și petrece cât mai mult timp împreună.

Ce sacrificiu au făcut Raisa și Carolina, fetele Alinei Sorescu

Alina Sorescu se află încă în proces de divorț cu tatăl fetițelor ei. În urma procesului, artista nu a reușit să obțină custodia exclusivă a celor mici, motiv pentru care ele stau o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Viața fetițelor s-a schimbat radical după această hotărâre și se pare că ele vor să petreacă mai mult timp cu mama lor. De curând, au început să meargă și la cursuri de muzică la școala Alinei Sorescu. Artista a fost plăcut surprinsă de decizia fetelor, dar îi pare rău că nu pot merge săptămânal la cursuri.

„Fetițele sunt mici încă și nu și-au clarificat dorințele pentru traseul lor profesional. Nu și-au manifestat clar dorințele și pasiunile, pentru că schimbă de la o lună, la alta, meseriile pe care și le doresc, dar vom vedea.

Vor crește și își vor alege drumul în viață! Se pare că sunt atrase de zona artistică, de curând au început să vină la cursurile mele de muzică și prezență scenică pentru copii, doar în săptămâna în care sunt la mine, dar din păcate nu continuu.  Le place foarte mult, dar evident, o astfel de activitate are nevoie de continuitate pentru a da rezultate.

Ele își doresc și să sperăm că pe viitor vor putea veni mereu, nu o săptămână da, alta nu,”, a declarat Alina Sorescu pentru Playtech Știri.

Fetele Alinei Sorescu, bulversate de divorțul părinților

Alina Sorescu nu are custodia exclusivă a fetelor, iar din acest motiv viața fetițelor ei s-a schimbat radical în urma programului de vizită. Artista face, însă, tot posibilul ca Raisa și Carolina să nu resimtă atât de tare situația dificilă cu care se confruntă în prezent.

„Sunt bulversate în urma acestui program de vizită. Efectele sunt vizibile asupra lor. Când noi doi ne-am separat, tatăl lor era plecat la cursuri la Paris, așa că ele nu au simțit foarte puternic separarea noastră, pentru că erau obișnuite cu plecările lui. Ceea ce au resimțit puternic e această mutare a lor săptămânală și faptul că jumătate din timpul lor nu stau cu mine, eu și părinții mei fiind până acum prezenți nonstop în viața lor, încă de la naștere.”, a declarat Alina Sorescu pentru OK!Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *