Prima pagină » Cancan » Ce sacrificii face Iulia Vântur de dragul iubitului. Salman Khan a supus-o unor teste

Ce sacrificii face Iulia Vântur de dragul iubitului. Salman Khan a supus-o unor teste

12 aug. 2020, 08:23,
în Cancan

Ce sacrificii face Iulia Vântur de dragul iubitului. Frumoasa vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Ea a avut mult de lucrat la această relație ținând cont de reputația actorului indian.

Ani buni a durat ca Iulia Vântur să recunoască relația cu Salman Khan, dar este de înțeles și de ce. De-a lungul timpului, vedeta din India a supus-o pe vedeta noastră la mai multe teste. Abia după ce Iulia Vântur le-a trecut cu brio, cei doi au început să se afișeze în public.

Nu se gândește la căsătorie

Diva a reușit să câștige inimile publicului indian, dar mai ales a iubitului. Iulia Vântur a recunoscut că India a schimbat-o și nu se gândește momentan la o căsătorie. În România, ea a fost educată în spiritul „ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea”. Însă odată ce a descoperit lumea, o cultură diferită, s-a descoperit pe ea însăși mai mult. „Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat Iulia Vântur.

În plus, actrița a adăugat că nu mai are deloc încredere într-o căsătorie. Ea crede că un astfel de pas te face captiv și chiar te limitează.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mai spus Iulia Vântur.

Ce sacrificii face Iulia Vântur de dragul iubitului

Pentru a fi acceptată în familia lui Salman Khan, Iulia Vântur a fost nevoită să accepte tot ce iubitul ei i-a propus. Potrivit presei internaționale, vedeta a fost obligată să învețe cântece indiene, dar și tradițiile de acolo.

Se pare că fratele lui Salman Khan și-a pus iubita să învețe dansuri indiene, iar aceasta ar fi început deja antrenamentele. De dragul iubitului ei, Iulia Vântur s-a arătat deschisă se învețe acest timp de melodii, mai ales că s-a lansat și în India.

Își dorește un copil

Iulia Vântur a mai vorbit și despre prioritățile pe care le are acum în viață, legate de relația pe care o are cu Salman Khan. Concret, blonda s-a hotărât că a venit momentul ca ea și iubitul ei să devină părinți. Cu toate acestea, spune că cel mai important lucru pentru ea este să fie fericită.

„Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am un copil. Dar așa cum am mai spus, ideea e că trebuie să vină de la Dumnezeu, acest dar. Pentru că într-adevăr un copil este un dar. Prioritatea numărul unu e sa fiu fericită. Și asta înseamnă să mă fac eu pe mine fericită, oricum pot. Asta este prioritatea mea numărul unu. Cu familie, fără familie, cu copil, fără copil. Ideea este să fiu fericită”, a mărturisit Iulia Vântur.

Acum, la ce sacrificii face Iulia Vântur de dragul iubitului, rămâne de văzut cum va decurge relația cu Salman Khan. Poate că Iulia va reuși până la urmă să-l facă tatic pe actorul indian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *