Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a fi o mamă bună: „N-aș vrea să plătească terapie”

Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a fi o mamă bună: „N-aș vrea să plătească terapie”

29 iul. 2022, 22:16,
în Cancan ultimă oră

Gina Pistol a mărturisit că viața de mamă a venit cu mari schimbări pentru ea. Aceasta a susținut că face toate alegerile cu foarte multă atenție pentru că nu își dorește ca micuța Josephine să se confrunte cu traume atunci când va deveni un adult.

Gina Pistol și Smiley se bucură împreună de fiecare etapă din viața fiicei lor și se străduiesc să petreacă cât mai mult timp în familie. Acum, proaspăta mămică a susținut că este preocupată de felul în care alegerile pe care le face acum o vor afecta, în viitor, pe fiica sa. Din acest motiv, Gina Pistol a recunoscut că preferă să pună cariera pe locul doi.

Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a fi o mamă bună pentru Josephine

Simpatica prezentatoare a susținut că, de când a adus-o pe lume pe Josephine, a existat o perioadă în care s-a confruntat cu rutina și monotonia, ea fiind o fire energică. Iată ce declarații a făcut partenera lui Smiley!

Gina Pistol a mărturisit că a fost dintotdeauna adepta serilor în familie, în detrimentul ieșirilor în club. Aceasta a recunoscut că cel mai dificil moment cu care s-a confruntat de când a devenit mămică a fost acela în care fiecare zi devenise o rutină.

„Încerc să mă ocup și de asta (n.r carieră) pentru că pentru mine a fost un pic, așa…Eu sunt un om foarte activ și urăsc monotonia, rutina, iar de când am devenit mamă…Toate mamele știu că o perioadă te trezești în fiecare zi în aceeași zi. Și asta mi-a fost un pic greu pentru că îmi place să iau decizii, să mă duc unde vreau eu, când vreau și, cumva, treaba s-a schimbat”, a declarat Gina Pistol potrivit fanatik.ro.

Gina Pistol: „N-aș vrea să plătească terapie”

Gina Pistol a susținut că toate alegerile pe care le face în prezent sunt pentru binele fetiței sale. Recent, aceasta a primit oferta de a prezenta America Express, însă a refuzat-o, motivând că vrea să aibă grijă de „sănătatea mintală și emoțională a copilului’.

„Încerc să mă ocup și de carieră, doar că, în momentul de față, aleg mai inteligent sau înțelept. Colegii mei au fost foarte înțelegători…Fetița fiind foarte mică, nu aveam cum să-i explic că eu urmează să lipsesc două luni din viața ei.

Plus că, nu aș fi vrut eu să pierd etape importante din evoluția ei. Și n-aș vrea ca pentru alegerile pe care le fac eu astăzi, să plătească ea mai târziu terapie.

Oricât am vrea noi să ne păcălim, copiii simt foarte multe, începând de când sunt încă în pântecele mamei, de la emoțiile pe care mama le simte și chiar dacă noi avem impresia că ei nu înțeleg la câteva luni sau la un an, ei înțeleg foarte bine”, a adăugat prezentatoarea potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *