Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce sacrificii a făcut Gina Matache, mama Deliei, pentru a câștiga bani

Ce sacrificii a făcut Gina Matache, mama Deliei, pentru a câștiga bani

21 apr. 2022, 23:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Delia este una dintre cele mai admirate artiste din România. Aceasta are o voce absolut superbă, pe care a moștenit-o de la mama sa.

Gina Matache a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă pe parcursul anilor! Dacă Delia este o prezență publică extrem de controversată și apreciată, mama sa a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, în tinerețe, Gina Matache a fost extrem de muncitoare! Ea a făcut sacrificii dure pentru a câștiga suficienți bani încât să își întrețină familia.

Ce sacrificii a făcut Gina Matache, mama Deliei, pentru a câștiga bani

Mama Deliei nu a avut deloc o viață ușoară de-a lungul carierei de cântăreață. Aceasta a declarat că nu a fost niciodată speriată de muncă și mereu s-a implicat extrem de mult. Mai mult decât atât, se pare că Gina Matache a ajuns într-un punct în care să scuipe sânge din cauza cântărilor repetitive pe care le avea.

„Când e vorba de câștig, muncesc oricât. Aș spala și pe jos, nu mi-ar fi rușine. Pentru mine să câștig bani a fost foarte important și i-am câștigat muncind foarte mult. Scuipam sânge după ce terminam un weekend de nunți. Pe vremea aia cântam ore întregi, câte două zile legate. Ce am câștigat, am câștigat pe cârca mea. Dar cred că nu aș face crimă pentru un milion de euro”, a spus ea.

Cum și-a început Gina Matache cariera

Gina Matache a avut ureche muzicală și înclinație față de zona artistică dintotdeauna. Cu toate acestea, doar după 29 de ani a înțeles că poate face o carieră din acest talent al său. Ea a fost nevoită să înlocuiască pe cineva la o nuntă, iar atunci a realizat cât de mult poate să câștige din această meserie. Ulterior, mama Deliei a început să îi bucure pe invitați cu vocea sa, iar în paralel se ocupa și de serviciul pe care îl avea.

„De cântat am cântat dintotdeauna, dar am ajuns să fac din asta o profesie pur și simplu din întâmplare. Am văzut că se pot câștiga mulți bani. Aveam 29 de ani și a trebuit să țin locul cuiva la o nuntă așa, din joacă. Știam câteva cântecele, le-am cântat, am văzut câți bani am luat și m-am gândit: ‘Iote că eu intru în contabilitate și câștig un salariu, dar dacă mă duc la cântări câștig zece salarii. Și de atunci așa am făcut. Câțiva ani am mers în paralel cu serviciul, cam șase ani. Îmi țineam serviciul pentru că mă interesa pensia, chiar dacă făceam foarte mulți bani din cântat”, a spus ea pentru sursa menționată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *